Dec 012003
 

*Om det fanns en plats i detta universum där alla hatade varandra så skulle jag vilja bo där. Eftersom nu är det bara alla som hatar mig, och jag älskar andra. Jag vill lära mig hat. Se till att jag hamnar på ett sådant ställe. Där jag kan lära mig att hata tillbaka. Det är en dröm, en dröm som aldrig kommer att bli sann. Så det slutar med att jag är hatad och gör inget åt det. Jag fäller aldrig tårar för mig själv eller någon annan, jag bara skrattar med folk och gör dom lyckliga. Folk fäller tårar för min skull, aldrig skrattar med mig. Jag trivs inte i denna falska värld. Jag vill ha en egen värld. Drömmarna.. Är min värld. Där härskar jag ensam, men ensam är jag och ingen hatar jag. Jag blir som alla andra. Jag hatar mig själv*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.