Jul 082004
 

En mycket kort version av Mitt liv.

för snart 22 år sedan så blev en liten blåögd blond pojke utskuren ur en kvinna i bollnäs på sjukan där i hälsingland. barnet vägde 5.2 kg och var stort. han hade en tintin lugg och isblåa ögon och ett leende som kunde smälta berg. efter någon dag så tar denna kvinna barnet i nacken och släpar hem denne till hundarna. Där bodde barnet.. Bland 20 tal schäfrar och tonvis med fåglar och andra konstiga djur. Barnet trivdes dock. Djuren älskade honom, kvinnan älskade honom och mannen älskade honom. Men helt plötsligt en dag så flyttar mannen och kvinnan ner till den stora staden stockholm och tar då barnet med sig och några hundar. Vi flyttar den väldigt fina delen av stockholm kallad rinkeby och där får barnet växa upp. Kvinnan skiljer sig från mannen då han slår henne när han druckit för mycket vätska. Vilket barnet tycker är konstigt. Barnet slår inte folk efter en massa välling. Kvinnan flyttar ner till Kanarieöarna och mannen träffar en ny kvinna ”kvinna2”. Mannen och kvinna2 gifter sig och flyttar ihop. kvinnan själ hade egna barn som mannens barn blir vän med och nästa synskon med och Kvinna2 tycker inte om detta för att barnet inte är kvinna2s barn så kvinna2 slår barnet hela tiden fram tills han är 8 år. Under den tiden så säger mannen ingenting för att försvara barnet och barnet blir sviken av mannen. Fritids ser att barnet har en massa skador på kroppen och mår dåligt och kontaktar Pbu och dom säger att barnet skall flytta till kvinna1 och kvinna1 flyttar hem till sverige och barnet flyttar till kvinna1. barnet börjar en ny skola där han träffar många nya barn som hatar honom och som slår honom och säger en massa dumma saker och fryser ut honom och barnet hatar detta men accepterar det för att han tror att det skall vara så. barnet kommer ibland hem för att upptäcka att kvinna1 är sur på honom för att han inte städat eller gjort det han skall och han sätter genast igång med det. Det är nu barnet funderar på vilket som är bäst. att bli slagen av kvinna2 eller att bli psykiskt utnyttjad av kvinna1. vilket han kommer fram till att han inte orkar bry sig. Han stannar kvar hos kvinna1 och lever med henne. Dom flyttar runt lite och hamnar till slut längst ut på en ö där det knappt går några bussar. Barnet växer upp och är en nedtryckt person som inte pratar med folk och vågar inte riktigt visa vem han är. Han hatar sig själv och börjar med den ädla konsten att skära sig. Men eftersom han inte var ute efter uppmärksamhet så skar han sönder sina ben istället. Det stillade hans värld. Pojken närmade sig 15 år och träffade en tjej som var dum nog att tycka om honom och han blev ihop med henne. och efter ett misslyckat förhållande så gjorde han slut. Efter det så levde han i sin tysta värld framför sin dator och sin musik samt sin musik och sina tankar. han levde för sig själv och pratade inte med andra. Senare så kom han till en skola som hette mobil@ gymnasiet och det var där han öppnade sig ordentligt… han blev den totala motsatsen till vad han var innan.. han flippade ut…. han släppte på allt som legat i honom.. Han går i den skolan i 2 år och träffar vänner och lär sig att vara social. och efter ett tag så träffar han en flicka som han tycker om och som verkar tycka om honom och dom blir tillsammans.. under denna tid så trycker hon ner honom och försöker styra honom och eftersom han aldrig haft ett riktigt förhållande och tror att det skall vara så så går han med på det. han blir styrd…. han gör som hon säger…. han mår dåligt…. efter ca 1 år så klarar han inte det längre och står på sig.. det är då hon säger att hon inte känner igen honom längre. att han inte är densamma som förut… Vilket han blir den mes som hon skapat igen i rädsla av att hon skall lämna honom. Till slut vid nästan 2 års förhållande gör dom slut…. Han klarar inte mer… han lever i sin frihet nu och träffar sina vänner…och idag är Han nippe… en älskad person men hatat av sig själv för att han har låtit sig blivit utnyttjad på viset. Aldrig mer skall någon få utnyttja honom.. Aldrig… acceptera Honom eller stick….

Min mage är stor… jag kan nästan lägga tangentbordet på den om jag sitter ihopsjunken.. det e rätt skoj…

imorgon börjar min animehelgs maraton…. sweeeet…..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.