Jul 132004
 

Nu ligger jag i martins soffa i vårberg och surfar. Jag sitter och hjälper en tjejkompis till mig med lite problem…

Chany och rikard ligger på madrassen på golvet och sover.. jag är ensam vaken.. jag är kramsjuk..

Träffade Flickan igår… flickan jag ville ha.. men aldrig fick… FIck träffa hennes pojke.. en mycket trevlig människa.. jag hoppas dom trivs tillsammans för att jag blir glad om det går mellan dom… Jag har aldrig någon chans iallafall.. =)

det kanske inte är så bra att vara så snäll…

Jag letar fortfarande efter min kåthet… det har totalt övergett mig… det e dock rätt skönt.. men man blir lite fundersam..

jag är trött i ögat just nu… jag som ville lira dot//hack.. BAKA

ahh hade animehelg hemma hos mig.. det var mycket trevligt.. dock så sov alla typ hela tiden… inga inbitna animetittare alltså…

jag har badat massor nu utomhus… min näsa klagar över det…

Jag vill ha en flickvän…..någon jag kan älska och ta hand om.. ingen vill ha mig…… jag undrar om folk har problem att hantera mig eller dylikt….. är jag läskig… eller är jag för snäll och för vänskaplig?…. vem vet. ingen säger ngt till mig

mina naglar är långa

min nacke gör ont

jag vill ha jobb..

Sommaren är runt oss men oavsett hur länge den lyckan varar så kommer alltid hösten… när hösten varit så kommer vintern…. Kylan tränger in i benen på människan och dom längtar efter lyckan av värmen… Våren kommer och kylan försvinner… Sommaren kommer tillbaka och lyckan här igen… Dock så klagar folk på att det för varmt.. Är lycka jobbigt när den väl kommer?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.