Jul 202004
 

Promenerade genom hela stan idag… från gamla stan till norra ban torget…. och där lyfte jag ner en bokhylla… gick sedan tillbaka till gamla stan… satte mig o fika… det var tomt… sen kom det folk…. och mer folk.. och ännu mera folk…. det vart fullt…. trevligt folk…. kul o se alla igen dock.. Fikade tills sent och åkte hem sen…. skall till läkaren på måndag….

jag har precis skrivit ett jobbigt brev.

jag är trött..

jag mår inte bra

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.