Nov 012004
 

Nu sitter jag på bibblan i ekerö ute på öarna… har jag tur så kommer jag få ledigt denna vecka och då kommer jag säga till min mor att ja jobbar iaf… för då slipper jag vara hemma o jobba… och eftersom jag ev får denna semester så tänker jag utnyttja den som semester…

imorgon får jag hem karin. om det går bra för regeringen där hemma.. men det tror jag inte skall vara ngt problem faktiskt. ==)… då kan vi ligga o kramas o mysas och sådant. =)… *längtar*

igår hade jag en mycket trevlig kväll med vänner och bekanta på fiket och vi dryftade många olika ämnen och det var riktigt givande. =)

idag skall jag dock hemmåt och typ städa undan lite.. så att jag kan hitta min säng och se mitt golv och sådant… =)…. jag vill ju inte visa karin hur smutsigt det egentligen är hos en 21 årig datanörd.. =)…. *hiding skills +5*

hittade lite bilder på mig på skelett och metica… iaf en bild på varje ställe.. det var riktigt skojigt faktiskt. =)..

Over Andish outish

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.