Nov 072004
 

Nu skall vi se. har inte skrivit mycket på ett tag. har inte haft lusten faktiskt.. ^_^
Som jag sa förut så skulle jag skriva en ny presentation som ger en liten inblick om vem jag är. men problemet är att det e svårt att beskriva sig själv efter hur man själv tycker att man är. Tycker därför att johans idé var bra att man skulle fråga andra om hur dom uppfattar en som person och använda det till presentationen… Copy Cat Nihplod… typ. men jag får se.. Känner du dig manad att göra ngt dylikt att skriva vad du tycker om mig så gör det. Oavsett om det e negativt eller positivt. Man måste spegla båda sidor faktiskt.. oh well.. kanske skall knåpa på en pres inom kort iaf…

igår… så kirrade jag o twigg mitt hår så att det var riktigt coolt… sen vart det tinitus.. Det var sjukligt kuligt. jag och marcus och johan var där.. till twiggs stora glädje.. ^_^ det var visserligen meningen att petros skulle med oss men saker hade hänt under dagen och han kännde inte för att vara med.. Vips.. en plåt över.. jag fick tag på martin eftersom jag visste att han ville med och han dök upp lagom till alphaville. trevligt trevligt.

Kvällen fortlöp på det viset att jag och johan startade ebm/trance golvet 2 ggr eftersom ingen annan dansade.. vi röjde… Så hårt. =).. marcus var med o dansade med oss ibland. =).. om han inte gick runt o dreglade på flickor. =).. men iaf. vi hade skit kul. och jag har blivit så jävla fotad överallt.. skall tydligen finnas på http://www.skelett.nu http://www.diktator.org http://www.metica.se … samt en massa elaka onda privatfotografer som hittade min vackra nuna på tinitus.. =)… titta om du finner mig o johan o mackan.. =).. vi lyssnade på livebanden och hade mycket trevligt… och vi dansade… dansade hela tiden… min kropp mår skit idag… =).. men det e nästan skönt det. vi drog hemmåt efter vnv hade lirat kanske 3 låtar… runt 0200 tiden… vi orkade typ inte mer… drog o tog en kebab och annat gott på ngt ställe.. och sen vart det hemfärd.. kom hem o twigg låg o sov… nu var kl runt 0330 har jag för mig… minns inte tiden dock…. kunde inte sova så jag o twigg lirade gunbound ”http://www.gunbound.net” tills kl vart 0600 typ… sen vaknade jag 0900.. kunde inte sova mera… *sura*…

sen ringer mackans mor… hon skall tydligen över…. vi vart utkastade typ…. =)…. tog en pizza med mackan o twigg och sen drog jag o twigg in till stan för att möta tess 5. mötte melda… mycket trevligt. =)…. vi skall till tn e det bokat. =)… hoppas det inte bir 80’s… *orka*

sen drog vi runt o fikade lite och hade det trevligt…. senare vart det ett litet hembesök till kaos och hämtade nycklar som twigg glömt… och nu e jag hemma…. jag har ont.. och jag måste diska… *sura massor*

och du…. jag saknar dig…. mjuh.. =)…

Nihplod… han som har massor med jätte mestast mega yber duper mongo ont i ryggen..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.