Nov 272004
 

Nu kom det fram.. jag är glad för hennes skull.. dock är problemet…

Hon tycker om mig.. och en annan. och i tonfallet ”om man nu kan utläsa ett tonfall i ett msn meddelande” att hon gillade denne mer än mig.. jag är glad för hennes skull och förstår henne själv med tanke på att jag är polyamorös, dock är hon inte det…livet blir jobbigt för henne när två personer dyker in i livet och båda är bra…. båda kan tyckas om…. jag accepterar…. och är ledsen… inte för att hon hittat en annan… utan för att jag inte får vara med…. och vara med henne.. någonstans visste jag väl att det skulle bli så här.. man vet det väl alltid antar jag… att det inte kommer bli som man vill… men livet tar sig vidare fram… och jag dör inte utav detta… jag har ju henne kvar i mina drömmar… och som vän… hoppas jag… men det tror jag… jag tror inte att hon är en som säger hej då till en person bara så där utan anledning…

hon ber om ursäkt… för vad… för att hon följer sina instinktiva linjer i livet?… att hitta någon att tycka om… jo visst.. man kan tycka om mig… men det är väl inte mer än det… jag är bara den där nippe som man skojar med och inte har så mycket mer med…. jag antar det…

dock antar jag att hon egentligen inte har valt än…. jag kanske blir vald av henne att får vara med henne som hennes kille.. men någonstans inom mig så känns det inte så…. livet måste gå vidare… inga tårar…. inget sådant… livet är så…lurar dig att tro att du mår bra,,, lurar dig att känna glädje… lurar dig på allt…. och sen när det mesta är som bäst… och nästan kan bara bli lite bättre.. så rasar allt… så är det för mig iaf…. lycka för mig är en dag utan sorg… men men…. jag orkari nte älta detta mer….

karin är antagligen utanför min räckhåll nu….hon är ledsen för att hon tycker om en annan…. jag är glad för henne… han är antagligen mycket bättre än mig.. det e inte svårt att vara bättre än mig..

ush.. självömkan… hur vackert e det egentligen…

hur vacker är jag….

inget av dom är vackert…. mend självömkan är ngt nästan alla använder sig av någon gång i livet…
och jag… jag är en person som väldigt många träffar någon gång i livet…

jag tror nästan att självömkan är bättre…

Nihplod

Den ensammne

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.