Nov 272004
 

Jag mår som jag förtjänar…. och det är tn ikväll.. jag hoppas att jag kan ha kul… orkar inte tänka på en massa saker… jag vill bara ha det bra… och det är inte karins fel…. verkligen inte… jag kan inte bestämma vad en person skall tycka och inte tycka… det är mestadels mitt fel… som låter mig känna så här… när jag ändå känner på mig att det aldrig kommer bli något… men inom en så finns det alltid ett hopp om saker och ting… man klänger sig fast vid det i hopp om att man skall ha fel en dag…

än så länge…. så har jag haft rätt… varje gång… det gör ont att ha rätt..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.