Nov 292004
 

Jobbet… jag var ca 2 cm från döden idag…. varför kunde jag inte ha varit på den plats jag velat vara på… just på den där stolpen…. jobbade på taket idag…. halkade… trilla ner 3 meter… landade med huvudet precis brevid en järnstolpe…. med en sönderrostad topp…. kunde fått den i huvudet… genom huvudet… lidandet hade varit kort… men skönt….

Tack mina vänner som bryr sig om mig… det känns faktiskt… någonstans i min frusna tjocka kropp…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.