Jan 032005
 

cd /usr/home/nihplod/db
make install clean
rehash
alias db =”Today”
Start Crontab

Årets första dagbok då. Uhm… Nyår. Vart firande hemma hos martin i vårberg. Sällskapet bestod utav
Mig, sandra, martin. egil, mäster, mackan. mirja, onni… vi hade det mycket trevligt… vi gick upp på en sjukligt stor kulle… tittade på pangpangs… sen åkte vi på röven ner för kullen… jag o sandra o mäster iaf… vi var tuffa… rittigt elajta..

sen kom twigg… vi åt mat… sen åkte vi hem till sandra.. jag o twigg o sandra…. vi sovade… vi vaknade… jag twigg gickade och letade mat…. vi hittade bröd på konsum och fisk i tomatsås som vi beställde där…. snodde 2 gafflar osså….

vi åtade det.. fick en gubbe efter oss som sa att vi var dumma som skräpade ner.. så han ringde polisen…. så då gick vi… åkte pendel till södra…gick till chillout.. det var stängt…. gickade till flipper… satt där tills sent… massa folk kom… vi gickade på krogen…. madde bidde full o sen åkte vi hem till sandra.. jag o mina o sandra o madde…. sen läggade jag mig… madde läggade sig lite på mig… hon väntade på pojkvännen…. jag somnade… gos….

sen vaknade jag…. ringade tom…. vi åkade hem till skogen… freebsd:ade lite…. prata skit… skoj skoj..

nu….. e jag trött…

Jag har börjat att tappa intresset för sex just nu.. måste få mig lite bra sex igen för att kunna bibehålla suget efter det… Annars kommer jag bli tråkig och asexuell.. och det stora uppdraget i mitt liv kommer att vara att reta flickor och sen neka dom resten….visserligen väldigt kul… men.. ändå…

Nu låter det som att jag e värsta playern… som får vilka kvinnor jag vill… Det stämmer inte…. jag får inte alla jag vill….

jag går ner i vikt… och upp igen… och ner igen…. hit o dit… typ 5 kg åt gången.. det e intressant…

*fixa wlan på bärbara med freebsd….*

jag vill köpa en ibook…. för att peta in bsd på den… och leka livet….. men får jag det..?… ne jag v ill ha jobb först…

Huggligas

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.