Feb 042005
 

Nu ligger jag i min säng. Och drömmer mig bort.

På söndag har vi visning på huset. Det börjar närma sig slutet på denna ö faktiskt. Vill bara hitta nånstans att bo sen.

Jag tänkte tillägna denna dagbok till att skriva om mina val och tankar som jag har gjort den senaste tiden.

Jag var deprimerad ett tag och höll mig långt borta från människor och funderade. Jag funderade på livet och saker som sker runt det. Och jag kom till en slutsats. Jag orkar inte bibehålla den fasad jag alltid har haft. Den fasad som visar mig som en alltid glad person. Den som alltid fick mig att framstå som en hel ylle kille. Jag är inte det.

Jag tröttnade även på att vara ”ledaren” för folk. Jag vill vara en i mängden. Jag vill inte vara den där upphöjda personen som alla verkar se upp till. Jag ville bara vara nippe.. Som folk tycker om för den jag är. Inte för den jag utger mig för att vara.

Jag försökte komma fram till en bra lösning.. Hur jag blir jag en i mängden. Min lösning var att jag försöker undvika folk. Jag träffar dom ibland. och är mer bara mig själv. Tråkig. =) och pratar med dom jag känner för att prata.. Och när jag märker att folk sätter sig och lyssnar på mig så slutar jag prata eller så försöker jag prata om ngt annat som är mindre intressant. Det verkar nästan som att folk förstår. Jag tror det iallafall.. Särskilt när folk sitter på Cafe T och jag inte kommer dit. Eller när jag sitter där och det kommer massor med folk dit och jag o te.x Lowe och Madde reser på oss och går till krogen istället. Folk blev irriterade på att jag gick då. Ungefär som att dom hade ju äntligen tagit sig till fiket för att träffa mig och jag bara sviker dom. Jag vill inte vara någon attraktion. Jag vill bara vara. Och jag börjar bli det. Tror jag. Folk är mer… avslappnade med mig numera. Och jag träffar inte alla lika mycket. Vilket jag tycker e skönt. Jag vill ha bort mitt ”harem”. =) Och jag trivs med den rollen att jag kan umgås med dom jag tycker om.

För er som undrar varför jag inte träffar folk så ofta eller varför jag inte är så högljudd eller gapar o donar mig så har ni svaret nu.

Nu vill jag ju inte missunna mina vänner mitt sällskap och skita i alla bara för att jag skall må bättre… jag vill bara få folk att förstå att även jag.. Den stora tjocka piercade killen är en normal person också. Ush vad jag repeterar mig just nu..

Annars… så mår jag bra just nu.. Jag och Lowe letar lya. vill flytta så snart som möjligt…

Undrar hur madde mår. Hon förtjänar endast det bästa i livet. Och jag vet att vi.. hennes vänner.. är bra för henne..

Jag vill ha ett jóbb också.. Eller börja plugga. Jag vill ha ngt med dom 2 att göra. Det vore kul… Sen vill jag ha igång gunbound på FreeBSD….

Men jag tror nog inte att man kan få allt… det verkar inte så..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.