Feb 072005
 

Helgen har varit ok faktiskt… hade konsigt ont i bröstkorgen igår. Men det är över idag iallafall. Låte svårt att sova men det gick sen när det gick över.

Jag har blivit dumpad… *gråter stoora tårar*

Nä men Ninette har träffat en kille som tyvärr är monogam. Han vill inte dela med sig.. Tycker att han e lite vrång faktiskt.. Så jag föreslog att hon skulle göra som jag och sandra har sagt. Om vi träffar någon monogam person som vi verkligen verkligen tycker om så kan vi ”ta paus”. Vi älskar varandra iallafall men vi är inte ”ihop” då…. lite invecklat antar jag. =). Men det är rätt bekvämt. =)… Så hon träffar honom just nu. Hoppas han e trevlig iaf. Skulle vara kul o träffa killen. =).. .jag kommer ju finnas kvar för ninette. Och sandra…. jag älskar er båda. Mycket … Faktiskt. jag är väldigt glad att ni finns för mig och verkligen tycker om mig. Fast jag är som jag är. =)

Annars har det väl inte hänt så värst mycket faktiskt.. vad jag vet. =)… pluggade office paketet idag… mycket.. kul… *host host*

Formaterade denna dator igår så nu har jag ett nytt freebsd system installerat på min bärbara. så det funkar fint. Funderar på om jag skall kompilera kerneln så att den e helt anpassad för denna dator.. Det torde gå lite smidigare att använda burken då..

Morsan åker in på sjukhus på onsdag för operation. Så jag skall vara hemma onsdag dag. Så jag kommer nog antagligen inte in på onsdag kvällen och träffar lite vänner. Får se hur länge hon stannar där. Blir det en längre tid så kommer jag att fixa så att hundarna åker till morsans polare så att dom får bo där.. Så behöver jag inte fixa så att dom mår bra hemma… Morsans idé..

Vi hoppas på att huset blir sålt snart.. Det e lite trist att sitta och vänta.. på ett svar typ.

Jag hoppas även att lowe o jag hittar en lägenhet snart.. har ingen direkt lust att bo med min mor. Visst jag älskar henne.. men det e jobbigt…

nu har jag tagit ur en piercing till.. Min konch är bortagen.. tröttnade på keloiderna .. Så jag skall puncha om den.. Tänkte slå till med en 10 mm på en gång som man stansar ur brosket. =).. Tänkte fixa det inom kort.. Måste fixa en skalpell också så att jag kan skära bort mina keloider i läppen.. det e bara jobbigt.. det kommer göra snoront… men det är det värt. =)..

och jag vill pierca mig meeeeer!!….

det e varmt…

Jag finns för er som tycker om mig..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.