Feb 142005
 

14:e Februari. Alla Hjärtans Dag.. Det är faktiskt första gången någon säger ngt till mig i syfte med alla hjärtans dag och menar det. Alltså.. Kärleksfullt. Tack sandra. det värmde. =)..

Aldrig har jag fått ngt hemligt gulligt kort. Aldrig en lapp i skåpet eller blommor eller något.. Det e lite tragiskt. =)… lite uppskattning skadar ju inte… Inte ens mitt ex sa ngt på alla hjärtans dag…

Iaf..

Fredag. vi fikade några st och sen drog vi hem till stitch för att titta på film o anime. Det gick bra.. jag somnade…. sen vaknade jag.. Lördag… hemma hos twigg .. I Ösmo.. långt bort… vi hade as kul .. 48 !! liter !! Glocken!!.. =)…. As nice ju. =)… hans päron sponsrade oss med obskyra mängder glocken juice, chips, godis, mat, cola, ostbågar, choklad och allt möjligt…. och vi.. skall.. tillbaka.. dit.. =)…

Snö på söndag…. vi hade trevligt…. Sen kom jag hem… mindre kul.. morsan e jobbig som vanligt….

http://www.nihplod.com finns det bilder på senaste filmkvällen…. är du inte reggad på forumet så föreslår jag att du kanske reggar dig… =)…. vi hittar ju på saker o ting. =)

jag har inte ont i nacken.. så mår jag

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.