Apr 132005
 
Skolan.. Jag sitter där just nu..Jag har inte försovit mig. Det e bra..

Mor o jag bråkade igen igår.. Vad ovanligt. Det börjar bli standard. Hon har så skum idé om att jag skall komma hem på kvällarna för att hjälpa till. Med tanke på att jag brukar vara hemma mellan 21 – 23 och vill sova direkt så tycker jag att hennes tankegång är lite speciell. Helgerna hjälper jag klart till. Men inte veckodagar…. Det är min lediga tid i skolan..

nu har jag läkerol och 1 Liter mjölk vid min sida… underbar frukost.. =).

ahh just det… jag orkar inte röka längre så jag droppar det .. Rökning =! Bra

jag vill fixa mitt hår bättre… Typ färga _hela_ håret och inte bara ca 80 % av det… dumma färg att inte räcka. sen vill jag ha längre hår. Tycker jag ser skum ut i detta korta hår. Men det kommer väl det med antar jag.

Nu torde TB vara här snart så jag skall väl hålla honom sällskap när han röker.

ARgh! en påskkärring här… vad sött…. hon.. vaggar fram… *skrattar lite tyst för mig själv och ignorerar sin egna storlek*

Hon tittar på mig.. jag e rädd..

aja.. jag skall förflytta mig till _matsalen_ och invänta TB…

turn_of_computer && stand_up && walk_away && wait_tb && talk_tb && mount -t vfat /dev/rum0s1 /home/nihplod/plugg/

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.