Jun 022005
 

Här är jag. Utan kontakt med omvärlden. Ibland kontakt via ett gammalt modem. Jag tycker att folk skall utveckla hemsidor efter hur långsamt man kan surfa. Det är inge fel på mitt gamla 2.4 kbps modem. men jag kan inte använda det eftersom det går aldeles för långsamt så jag får sitta på morsans 56 kbps istället.

Jag saknar mina vänner faktiskt. Men jag värdesätter tiden att vara själv.

lowe. Du är en bra vän. Och en bra tysk. Och du har en bra tös och jag hoppas på att det kommer vara ni för alltid. =)
Frost. Du är.. En ordbajsare. =)…. jag älskar dig för den du är.
Twiggeh. Du e för lång. men du kommer hit snart och skall cykla med mig. =)
Ninette… Jag tycker hemskt mycket om dig fortfarande och min egoistiska sida hoppas att du inser att jag e bra mycket bättre än pontus.. ^_^
Mina.. jag saknar dig.. tycker hemskt mycket om dig
Karin.. Du e knäpp.. =)… Precis min smak.. Saknar dig.
Sandra… jag älskar dig. =)
Madde.. Din schlyna… vad har du tatt vägen. ?..
Gud vad jag saknar folk.. Mackan. martin, etheral, burro, flars, flars bror, tuben, uppsala mannen, pelle o agnes, maja, micke, fläckis, effa, nordis, terry, patrik, minna, jonny, ronny, carni, christian, bindjin, tish, erik, moa, zwober, eric, kathy, alma, johan, sandra, men.. orka räkna upp alla.. =)

Aja.. jag saknar alla dom jag känner. =)… inte alla som känner mig. Ni är för många. Fast det är lite trevligt med kändisskap.

Men jag skall nog ner igen och titta till alla valpar som tillkommit i familjen. 6 st små vita söta valpar. Ser ut som lätt stora råttor. Men dom är så fruktansvärt söta. =)…

jag är sentimental. =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.