Jun 232005
 

Halkbana == Kul….

Jag vill sladda runt mera.. Körskolan var intressant och rolig. Skall ha teoriprovet den 6:e nu snart. tror att det kommer gå bra.. Klarade av körskolans alla prov första dagen. Och det är ett par stycken.. så jag får se hur det går. Har jag tur så kanske jag har körkort i augusti. Vilket vore trevligt för min del faktiskt… Nu sitter jag sista dagen på körskolan och skall hemmåt.

Kommer att befinna mig i sthml på lördag till söndag då jag skall hem till min bror och umgås med lite gamla vänner.. Det skall bli trevligt.. får se om jag har tid till dom som vill träffas och dylikt.. Det är väl bara att ringa och höra av sig om ni vill ses eller liknande…

4 dagar i halstahammar.. Det var.. Värdelöst.. Förutom körningen då.. En liten söt byhåla dock..

nu kommer mor och hämtar oss..

talihoe.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.