Oct 272005
 

Mitt liv har varit väldigt omtumlande nu dom senaste veckorna egentligen. Inget går direkt som jag har tänkt mig. Jag skall skall sluta tänka mig hur det kan gå. Och bara ”Åh. Jasså?.. Är det onsdag?”

Var på Uppsala Akademiska Sjukhus idag eftersom jag fick en remiss dit. Det var inte särskilt givande dock. Förutom att jag nu vet att jag har en 20 x 20 x 10 mm Tumör i vänstra temoporalloben i huvudet. jag tror det var där iaf. och sen var det 45 min dösnack om typ hur jag mådde och sådant. Imorgon skall dom titta på plåtarna från min skalle och bedömma vad dom skall göra. Ev. blir det en operation. Eller så blir det cellgiftbehandling. Något kommer att ske iallafall och dom kommer att kalla in mig om 2 veckor. Käkar medecin just nu för Eplepsi så jag får inte köra bil. Jag får inte dricka sprit/öl och jag får inte vara ute och festa. Hela mitt liv blev till ett kolli. Men jag vill bli frisk. Och det skall jag fan se till att jag blir. Jag är hemskt glad för alla som har ringt och kontaktat mig på ett eller annat sätt och frågat hur det är med mig. Jag har ju mobil numera igen. Jag vet att mina förra dagboksinlägg var lite diffusa. Men jag var inte direkt klar i huvudet..

Just det.. Jag har PAPPER på att JAG har något i huvudet!…. *mobba och lipa*
fast det skall dom ta bort.

Oh well oh well.

Vad skall jag mer klaga på?..

Ja just det..

Piercingar jag inte har kvar längre….

Ögonbrynen… Alla 6 st är borta.. Min earl… Dom två nya i läppen. Min lilla tragus i örat. Resten har jag kvar.. Men dom är borta.. jag har fan inte ens smyckena kvar. Klart. När jag skulle sätta i smycke igen på ansiktet efter röntgen så fick jag ett jävla epeleptiskt anfall och skiten flög världens väg. Och dom var inte direkt stora kulorna och allt annat.. Sen vart jag ivägflyttad. Så allt växte igen på ca 6 timmar… Skit kul… När jag är frisk från detta så skall jag ta massa pengar.. Gå bärsärkargång hos en piercare. och mår bra och känna mig hel igen… ^_^

Nu skall jag nätsurfa lite innan mor skriker…

Älskar er mina vänner…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.