Oct 292005
 

Nu har jag tagit ur mitt septum smycket. Det gjorde för ont. Det är dumt att få ett anfall och landa på den märkte jag. Så nu är den ur. Så jag låter den dra ihop sig och se till att den läker ordentligt. Jag kommer alltid ha ett hål i septum. Men 23 – 24 mm kanske är lite att överdriva tror jag. Det var coolt att ha… men nu skall jag ner till mer normala storlekar..

Min arm fetäger mig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.