Mar 212006
 

Jag skall till neurokirurgen och samtala för en eventuellt operaton. För som det ser ut nu så kommer det bli på sådant vis.

Men har jag tur så ser dom att jag går ner i vikt innan också. Eftersom det är dumt att vara fet när man skall genomgå en så pass elak operation.. Så antingen är jag fet och ful. Men jag är värsta cool i huvudet. Eller så är jag värsta snygg och smärt men blir ett cp för att dom skar fel eller ngt..

Nej men det går nog bra skall vi se… Det tär lite på en att jag har något som tydligen växer och rör på sig i huvudet och som sväller…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.