Mar 272006
 

Helgen har varit omtumlande. Morsan är inte som vanligt, utan hon är överbeskyddande och pjoskar med mig. Pga att hon beteer sig som hon gör så kan jag inte lägga allt på hyllan och bara vänta. Livet bir så påtagligt bräckligt nu efter senaste sjukhus besöket..

Jag glömde bort allt i fredags. Spelade spel hela natten och mådde underbart. Lördag så var jag trött så jag tänkte inte särskilt mycket och sen tittade vi på tv och gottade oss med godis.
Söndag så lyckades jag ha tankarna på annat håll när jag sågade ner ett stort träd och grenade ut den och ordnade och fixade. Sen åkte jag till sthml och firade frost över 2 öl och sen spelade jag spel igen hela natten. Sen slog det, jag kom hem till sandra och livet kom ikapp mig. Deppade totalt ihop mig själv och bara la mig på soffan och kände mig ynklig. Jag somnade tillslut men jag drömde om livet och dess eventuella slut och dåliga saker. Sen vaknade jag tillslut och insåg att folk hade sökt mig hela dagen. Så jag ringde runt och berättade att jag mådde bra och liknande och sen träffade jag lowe och frost på proxxi och nördade oss. Men jag hade ingen direkt lust faktiskt kände jag så jag åkte till sandra igen och ordnade med lite mat. Imorgon blir det lite fika och jag skall försöka ta det lugnt och bara tänka på annat. Dock tror jag inte det kommer att fungera, men ett försök skadar aldrig..

Tankar är en filosofisk onödighet då dom endast tenderar att skada en själv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.