Mar 282006
 

Tisdag. Jag tror iallafall att det är tisdag, jag sitter här framför sandras barbära och sneglar åt tvn som flämtar tyst med en dålig digital tvs mottagning. Natten har varit en lång utragen plåga då jag bara skadat mig själv i sömnen med tankar som jag inte vill ha närvarande. Jag gick och la mig igår tidigt, kanske runt 2200 tiden. Är dock inte säker, men jag somnade fort och vaknade i omgångar. Ändock fick jag sova ut men om jag får välja mellan självmedvetenhet eller att vara trött så tar jag hellre att vara trött. Jag vill spela spel inatt igen, det får mig att tänka på annat och jag kan bara sitta och slöa med resten av kroppen i en skön stol. Jag ville igår men ingen ville eller orkade, jag kanske överväger att åka dit idag ensam. Andreas jobbar så jag har någon att umgås med, men det är inte samma sak för det är alltid roligt att spela med andra.

All Hail Discovery. En programgrupp jag icke kan leva utan.

Nu skall jag köpa en plugg

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.