Jun 072006
 

Tankar far runt i mitt sjuka sinne. Funderingar sker och egentligen inga konkreta svar tillkommer.

Jag känner mig mest fånig över mitt beteende och över mina tankegångar.
Allt jag funderar över är säkert fel, men det tänks ändå på.

Oroligheten över att vara otillräcklig är skrämmande. Och känslan av att vara en idiot är rätt jobbigt.
Folk tycker att jag är elak och jobbig. Jag säger saker som egentligen inte passar in och jag gör saker som inte passar sig för situationen.

Jag är orolig för att vara för mycket. På alla sätt och vis. Jag försöker att inte vara för fysisk eller psykisk. Jag försöker att vara tyst och inte ha för mycket fysisk kontakt med folk. Det slutar ändå med bara fel. Om folk pratar med mig så svarar jag. Men jag skall försöka låta bli att starta samtal eftersom det alltid slutar med att jag säger något korkat.
Och vill någon ha någon konkret fysisk kontakt med mig så är det på deras regler att det skall ske.

Jag hatar att vara en last för folk. Och det är det jag är. Problemet med att jag blir så här är att folk tycker att jag är en martyr. Eller bara letar med en håv efter komplimanger eller en klapp på axeln samt att dom säger ”nej nippe.. så är det inte.. du är ju blablabla”. Jag vill inte ha det. Eftersom det ändå är lögn. Alla tycker något om mig, jag vet det. Men jag är bara väldigt dåligt på att lyssna och göra något åt det. Jag vet att detta inte kommer att fungera eftersom jag automatiskt kommer bli som vanligt. En stor fet idiot som tar för givet om allt och tror sig veta allt och inte direkt lyssnar på andra eftersom jag ändå alltid har rätt. Men en kort tid är iallafall en tid.

Im off. Men jag mår rätt bra iallafall.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.