Jun 092006
 

Nu bor jag i stockholm igen. Det är rätt skönt att ha något ”eget” Visserligen bor jag inneboende men det är alltid något faktiskt. Jag trivs massor med bra med min nya sambo och vi har precis samma humor. Så jag är nöjd med allt!

Fast jag saknar enköping, det är stillsamt där och jag älskar naturen omkring där. Och så saknar jag vovvisarna och Mor. men jag kan alltid komma dit och hälsa på dom. Det är ju mysigt att komma över dit och bara vara där och umgås. =) Särskilt nu när sommaren kommer och det finns mycket att göra. Vandra runt och pula med tomten och rabatter och klippa gräset. Eller ut och promenera. *ler*

Dock är det tråkigt utan att ha bil faktiskt. Eller tillgång att kunna köra bil. Hoppas jag får köra bil snart igen för det är en bra sak att kunna bara ”åka” iväg vart som helst. Beroende på hur mycket bensin man har då vill säga. *ler*

Hoppas jag får jobbet dessutom. Vore liksom väldigt trevligt om det går för sig. Men det är bara att sitta och vänta och bida sin tid.

Nu skall jag dricka lite vätska och iväg..

Tamtaraa

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.