Jul 142008
 

Så, helgon har varit dött ett tag.

err, vad fan gjorde jag under tiden då…

Jaaa, var på intervju i fredags. Gick mycket bra, bara hålla tummarna att dom vill ha mig.
Gick på stan med eleonore efter det och handlade lite. Käkade sushi på IKKI’s, det var gott det.
Sen åkte hon hem till sig och jag åkte till lowe för att titta på One Piece igen. Ja jag har laddat ner 300 avsnitt, så jag har lite att göra framöver.

Lördag var slapp fram tills eftermiddagen, hämtade Eleonore igen och så stack vi till Norrtälje för att hälsa på Dennis och hans tjej + unge. Rolig unge detsutom =)
Eleonore gjorde en scar på benet i form utav ett Äpple, mycket fint idag. Och så gjorde hon en industrial i höger öra. Sen lurade Dennis mig att göra något på mig, så jag fick göra en Snug. Tydligen ovanlig att göra i sverige. Varför vet jag inte men SÅ INÅTHELVETE ONT den gjorde. Så jag skall aldrig göra en till Snug. Kort och gott..
Vi åkte hem vid runt 1 och så lämnade jag av Eleonore vid hissen i liljeholmen och sen åkte jag hem till Lowe.

Söndag var en… dag bara av anime och mannakvick. typ
Frost kom över på kvällen så spelade vi Guitar Hero 3 på Ps2. Sen kom Lowe hem runt midnatt, han hade kommit till förklararstadiet i onykterhetsskalan. Sen spelade dom och jag småpratade med folk på nätet. Sen gick jag och sov typ.

Måndag (idag)
Gick till Jobbtorget ”jag är fortfarande sjuk så jag hostar och donar mig hela tiden. Inte särskilt roligt” och satte mig i ett utav rummen och chillade i 2 timmar med att prata med teknikern på stället jag var på intervju hos i fredags. Pratade lite om SAP och shit, var rätt kul. Sen åkte jag till liljeholmen med Eleonores presenter. Hon fyller 22 idag så. Vi handlade lite gott och sen gick vi upp till henne. Hon fick sina rosa gummistövlar utav mig ”fel storlek detsutom så jag får försöka fixa det typ imorgon och ringa bla bla ändra storlek bla bla bla” och ett par örhängen i form av en nyckelpiga i guld och. err , rött?. ^^ DOm var söta iallafall. Hittade dom på Guldfynd när jag var i täby för att hälsa på Simon.

Nu, har vi sovit massor och Eleonore sover fortfarande. Jag… sover inte, men jag är ledig imorgon och onsdag. Skall till morsan på onsdag.. Yay.. ^^

Err, ttyl i guess.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.