Jul 212008
 

Vad fan, skicka dagbok med mobilen var ju helt värdelöst >_<

Hittade en dator här iallafall.. Tar allt igen då, går ju lite fortare på ett tangentbord.
Det tar ca 15 min att gå från Timmy till Truckutbildningsstället vilket gör att jag slipper köpa bussremsa och kan handla lite god mat istället. Motion är ändå bra säger dom.

Jag sov hemskt bra inatt tror jag, mest för att mitt öra gör mycket mindre ont och att jag fick vara ensam, jag behövde verkligen att få vara lite ensam. En natt till och sen kommer timmy hem. Jag har typ bestämt mig att inte träffa någon idag utan bara ta det lugnt och känna sinnesfrid ^^

Är väldigt glad för att lowe ställde upp som han gjorde, det är skönt att man har sådana vänner faktiskt. Men jag vill inte bo hos honom och störa honom hela tiden. Han sover så dåligt som det är. Och han måste få runka ifred också. ^^

Truckutbildningen startar om 6 minuter. Vi skall vara tre stycken. ”Om man är invandrare och har svenska för invandrare så är man bara här i 4 timmar om dagen. Annars är man här i 8” tänk om jag är den enda som inte är invandrare. sitta i 4 timmar ensam och läsa teori. Låter… Kul..

But, truckar är så fruktansvärt roligt att köra så det är värt det.

Ikväll skall jag duscha lite och sen spela GTAIV tror jag, skapade en ny profil igår men jag fastnade för tv’n istället och tittade på kriminalare =)

jag mår faktiskt rätt bra av någon anledning, jag tror mitt förra inlägg fick mig att inse att det inte fungerar längre och jag kan leva vidare nu. Känns bra.

3 min kvar….

Timmy hade massor med öl också <3, så jag skall ta mig en New Castle ikväll tänkte jag och chilla.
Well, det börjar väl nu. Så talihoe..

—–

Ja detta var ju givande.. >_<.
Tydligen så är detta en tvåveckors utbildning som är förberedande för att ha utbildningen för truck. Vi skulle få hjälp med att skriva vårat cv och hur vi skall vara på arbetsintervju och Jobbtorget over and again.

Jag sa till dom att jag faktiskt börjar att jobba i mitten utav augusti och jag är uppväxt med jordbruksmaskiner. Tanten blev typ ”err. Jaha… Men vad skall du göra här då?, du behöver ju bara ta korten liksom.” Såå jag fick gå hem och pilla mig i naveln och sen ringer hon imorgon för att se vad jag skall göra. Kanske slipper att hänga där. Vem vet ^^

Handlade lite bröd, mjölk, korv, kaviar och makaroner. Fan vad gott ^^
Dricker en öl och tittar på 4:an just nu. Och jag känner mig nyttig just nu också, har ju varit ute och promenerat i 45 minuter. Känns bra, kanske skall sluta och röka och satsa på att motionera lite nu.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.