Jul 242008
 

Tragiskt, jag drömde om min flickvän imorse och började att tafsa på twiggs rumpa. >_<

Saknar henne ju men vi träffas inte längre. Mest för att hon varit upptagen och sjuk. Hoppas vi får träffas någon dag igen snart.

Min röst är trasig men jag hostar inte så mycket iallafall, så det är på väg åt rätt håll. Jag blir nog frisk snart. Förhoppningsvis lagom till att jag börjar att jobba. Bara 3 veckor kvar och sen blir jag en arbetare och inte kommer att ha tid för någon eftersom jag jobbar och skall visa mig duktig och se till att dom behöver mig.

Annars är väl allt bra tror jag. Fungerar riktigt bra med att bo hos Timmy. han sitter på sitt rum och spelar spel och jag sitter i vardagsrummet och tittar på tv eller leker med laptopen.

Hoppas jag får pengar utav soc nu imorgon. Får kolla banken efter midnatt, annars får jag väl ringa dom imorgon och fråga varför jag inte fått pengar.

Jag blir annars fast hos twigg utan pengar och jag vill inte leva på honom heller. Fast han sover nu. Han fick väl inte sova så mycket eftersom jag snarkade as mycket och bla bla bla. Värsta belastningen för alla känns det som. Well well.

Jag har mycket tankar och funderingar som sker om allt i livet, man har gott om tid att vara filosofisk I guess. Mest destruktiva ideér som är korkade men jag har ingen att dela dom med. Hoppas jag träffar Julia imorgon eftersom vi alltid hade det enkelt att prata förut. Satt i flera timmar nere vid vattnet och pratade om allt i livet.

Fast jag har bra kontakt med annie numera också, vi pratar hemskt mycket också. Vilket gör mig glad. Skönt att få ventilera lite om livet och vad jag känner och tycker.

Vad skall man hitta på nu då. Twigg sover som sagt och jag sitter här och tittar på Family Guy. Ingen aning om vad jag skall göra.. -_-

Piercingen läker bra iallafall och det gör mig glad, en snug brukar tydligen inte läka så bra. men jag är ett stort undantag bland piercade människor antar jag. men den är fin så jag är nöjd.
Funderar på att höra mig för på jobbet sen vad dom har för policy ang piercingar. Jag saknar mina ögonbryn väldigt mycket. Skulle vilja ha tillbaka dom. inte läppen kanske. bara ögonbrynen. Men jag får kolla med dom om det.

Aja jag skall inte störa helgon mer nu tror jag. Bara.. Chilla lite.

*rant rant rant*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.