Jul 282008
 

Mycket som skett nu sedan twigg.

Nu skall vi se. Åkte till Eleonore i lördags och så var vi iväg på picknick nere vid Trekanten där i gräset. Det var trevligt men varmt. Vi käkade kyckling och sallad. Värsta trevligt ju. Sen badade vi fötterna och pratade om livet.

Det slutade med att vi gick hem och leta upp massor med gammal och obskyr musik genom att leta igenom alla Absolute Music album från 1989 tills dagens datum. Jag lyckades somna pga detta.

Söndag så åkte vi till Lowe i vårberg och hämtade mina anställningspapper och annat shit. Han var bakis och det var nästan elakt att vara där och störa honom. Men det var kul att ses ändå. Vi åkte därifrån till liljeholmen för att ta bussen till Farsta Centrum för att fönstershoppa och insåg att det var söndag, allt var stängt efter klockan 17. Vilket sög, väldigt mycket. Vi promenerade ner till Farsta Strand ”vid vattnet” och tittade på alla familjer som badade och hade kul. Där så gick vi in i skogen och hittade ett as fint ställe man kan grilla på. ”Note to myself, vi skall grilla och supa där en kväll”.

Vi var väl där ett tag och sen traskade vi hem till Timmy och tittade på Dexter samt käkade mat. Det blev sent och fröken var lite skraj för att åka hem och jag tog tillfället i akt och eskorterade henne hem. ^^

Väl hemma hos henne så somnade jag före henne igen ”det är rätt enkelt att somna före henne”.

Idag ”måndag” så försov jag mig och gick inte till Jobbtorget. Fy mig. Elaka jag, Men det var så trevligt att sova med flickvännen så det var värt det. Vi klev upp vid 11 och sen efter lite övertalning och mutning med diverse presenter så tog vi oss till Kungens Kurva för att handla lite. Jag behövde ju min uppblåsbara säng som jag skall lalla med mig istället för att kidnappa soffor. Samt den dagen jag har eget så har jag en extra säng för folk som sover över. Men innan den sängen inhandlades så gick vi till Toys R Us och lekte, dom har mycket lego och annat kul ^^

Köpte sängen på Rusta och någon ful pump till, sen åt vi mjukglass och lallade i solen.
Skulle egentligen ha åkt till East-Street piercing för att betala mina pluggar jag har i öronen men dom stänger klockan 18 på vardagar förutom torsdagar då dom stänger 21. Så vi hann inte riktigt med det då klockan var 17.35 något. Vi tog oss till Skärholmen istället och handlade lite skit där, köpte mig ett par Solglasögon. Blev ett par Pilotbrillor typ som såg ok ut och fungerar som dom ska, dom dödar solen för mig vilket besparar min huvudvärd väldigt mycket. Eleonore kollade väskor och sen tog vi oss till Kebaben för att äta lite. Det var gott men jag var inte hungrig alls. Dock har jag ont i benen… >_< Motion är inte min grej alls.

Aja, vi drog hem till henne igen och nu sitter jag här. Nyrakad pung och nydushad. Precis som det skall vara. Värmen börjar bli bättre och jag dör inte av att röra mig.

Nu skall jag typ lalla i sängen lite och försöka lura in min lena penis in i hennes mun. Hon behöver näring och jag behöver sova gott. Skall på möte imorgon.. -_-

Shit, ”DETTA ÄR MITT LIV” inlägg…
SHit happens, jag mår bra iallafall. Måste hem och blåsa upp min säng imorgon!

Förresten, ”My icecream is so small.. Someone must have eaten it!” Related picture >>>
http://s30.photobucket.com/albums/c33…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.