Oct 172008
 

Well det blev för sent för Lowe igår så han kom inte, inte så farligt då jag gick och la mig kl 19:30.

Sov gott och var vaken vid 02:00 tiden, lattjade lite med datorn och såg att Eleonore var vaken men jag orkade inte störa henne. Fast jag kanske skulle ha gjort det, hon var fortfarande hemma hos jonny och han var väl och jobbade så vitt jag vet. Kanske skulle gått dit och sagt hej eftersom hon ändå var ensam där.

Men men jag visste inget om detta så det blev inget med det.

Jag lyssnade på Engelstaub och filosoferade över livet, det är många val i livet som kanske inte varit så bra och det är många som är bra.
Känner mig som en superemo eller något, jag beklagar mig mest i dagboken där jag vet att folk läser men jag pratar inte med folk om saker och ting. Jag klistrar bara på mitt leende och är glad. Ibland så pratar jag om livet och tankar dock är det inte ofta.

Jag vill bara inte tynga andra med mina överdrivna ”oftast påhittade” problem så som jag uppfattar det när jag är klartänkt. Jag har väl alltid dragits till att vara ledsen eftersom jag använder dom få hjärncellerna jag har mer åt det ”funderar” hållet än att faktiskt lösa saker.
Jag vet inte varför, har aldrig tyckt om att tala om mina problem rakt upp och ner eftersom jag oftast vet lösningen till allt. Om problemet innefattar mig och någon/några person/er så kan det ta flera månader innan jag ens säger något. Jag vill inte göra folk ledsna och jag väntar tills den punkten där jag inte orkar längre.
Jag vet, det är inte rätt att göra så. Absolut inte..
Det är inte ens rätt att göra så mot sina vänner och nära eftersom dom förtjänar att få veta. Jag tror nog bara att det är min uppväxt som påverkat mig så. Säg inget förrens det är försent, hellre att det är försent att göra någon ledsen/arg.

jag ska åka hem tidigt idag eftersom det är fredag och inget att göra på jobbet.
jag har insett att jag äter väldigt dåligt numera också, jag äter inte frukost, lunch eller middag i regel. bara ibland när jag har för ont i magen som jag brukar göra något litet så att jag blir mätt.

Nej det är inte ett rop på hjälp, det är bara jag som inte tänkt på det så mycket. Jag har annat att tänka på.

Och det är sjukt hur ensam jag är i livet. Med tanke på att jag har så mycket vänner som bryr sig om mig. Jag vet att jag är omtyckt men jag.. släpper inte in någon tror jag.
Visst vissa läser mig som en encyklopedi utan innehållsförteckning. Andra har innehålsförteckningen men förstår inte innehållet.

”Nippe, är det något?”
”Nej?”
”men du verker nere?”
”ah nej, det har varit mycket på jobbet typ. Du vet deras nätverk suger och användarna förstår inte ^^”
”ah känner igen det där ^^”

Hur man maskerar en tanke i något vi alla känner igen..
Shit jag har verkligen inget att göra på jobbet idag.

Jag tror ärligt inte att jag ska ha ett förhållande alls, jag vet inte hur man gör.

I helgen ska jag och Eleonore umgås igen, vi har inte setts på drygt 10 dagar. Det känns konstigt.
Ärligt tror jag att hon kommer glömma bort att komma eller försova sig och det blir för sent att komma och sen är helgen över. Och jag kommer bara sitta och säga ”det gör inget, sådant som händer. Det är bra att du sover gumman” Och så blir jag skitledsen och känner mig bortglömd och sen är det jobbvecka igen..

nej nu fick jag ett meddelande om sharepoint iallafall, ska lösa det och sen åker jag hem

Hemma, naken, ensam.. jag vill laga mat men.. jag vet inte vad jag vill äta.. Sen vet jag inte om Eleonore kommer heller. För om hon gör det så vill jag ju äta med henne. men om hon inte kommer så har jag inte ätit och kommer antagligen inte orka att äta.

jag fick svamp av zwober, sådan där självplockad svamp..
jag var jätteanti det när vi åkte bil och jag skämtade om det…
Men på något sätt så låter det trevligt att vara ute i skogen och plocka svamp. Skogen är ju så fin liksom…

men jag ska bida min tid, kanske plocka fram så är det enkelt för mig att steka köttfärs inatt om hon inte kommer.. Om hon kommer så har jag en måltid att bjuda på.

Jag måste diska också..

Lägga mig i badkaret och läsa klart boken kanske..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.