Feb 092009
 

Gero Gero..

Ethernal gjorde mig så sjukt glad med den där youtubelänken..
Så, när jag mår skit så ska jag sätta igång den och fnittra lite..

Visualiserade dumma saker på tåget, och det värsta är verkligen hur jag kan se det framför mig.
Ibland önskar jag bara att jag kunde radera saker ur mitt liv. Men det som inte får mig att döda mig själv gör mig starkare. Det är väl någon som har sagt det.

Sen insåg jag att jag är långt ifrån densamma jag var för 5 år sedan, känner inte mig social och tycker nästan att det är jobbigt att träffa massor med nya människor i en miljö jag inte är trygg i. Har tillochmed svårt att börja tala med folk jag inte känner bara rakt upp och ner.

Alla utvecklas väl, till det bättre eller det sämre. Jag tror nog att jag drog nitlotten där i utvecklingen.
Dock tycker jag det är trevligt att umgås med folk jag känner, gärna på en fest där det är masstor med folk. Så länge jag känner majoriteten utav människor.. Det är ju en trygghet för mig att ha folket runt omkring mig.

Sen har det blivit mycket bråk och skrik på senaste, vill bara veta vad som sker och vart viljan ligger.
VIll inte anklaga för något heller, jag vill bara veta, Frågan är väl om jag verkligen vill veta svaret.

Mitt badrum är inte klart ännu heller, vet inte vad dom sysslar med alls. Blir bara så trött på dom verkligen.. Well jag mailade precis min fastighetsskötare, får se om jag får något svar från dom om detta
Kanske ska ge upp mitt badkar för att kunna ha en vettig tvättmaskin på en gång liksom.

Jag vill kunna duscha och tvätta… >_<
Och jag vill städa hela min lägenhet… jag är så trött på att leva i den där skiten eftersom det är helt omöjligt för mig att städa. En bra sak är väl att jag får 40% hyresreduktion under den tiden jag inte kan nyttja mitt badrum, vilket hjälper ju lite.

Det ska bli kul att åka till Norge också förresten, hemskt trevligt att träffa GT och hans dama. Och hänga lite i norge också.

Just det, ska träffa läkaren idag och prata om min fetma. Får se vad hon säger förutom att jag är fet.
Sen ska jag träffa Elli och umgås lite med henne. Bara jag inte gör fel ikväll igen. *håller tummarna*

Gero Gero..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.