Feb 132009
 

Fredag den 13:e, otursdagen säger vissa. Andra säger lyckodagen.

För mig, är det bara en fredag. Är inte mycket för skrock och tro.

Sovrummet är helt klart, sov gott i min egna säng inatt.
Badrummet är… helt klart. Nästan =)
Elektrikern var här idag och kopplade bara in en lampa, och det var den i taket. Men inte min badrumsspegel. Ska ju ha en ljusramp där, frågade honom då han faktiskt kunde begränsad engelska. Efter en viss charader och pekande så ringde han sin chef och denne sa ”Only one light”.

Hopp, jag ringde min Bo-värd som tyckte detta var konstigt och skulle ta upp det på måndag. Dom ska ha besiktning då, se om det är något fel dom har gjort eller inte.

Sen har dom jävlarna snott/slarvat bort/slängt min duschstång från IKEA, så jag måste köpa mig en ny. 119Kr liksom. ^^ Plus att dom tagit bort stängerna i klädkammaren också, så jag kan inte hänga saker på galge där.. -_-

Vardagsrummet är … rent! Bara golvet som skall torkas och sen ska mattan in efter jag piskat skiten ur den och spenderat alla mina sexuella frustrationer på denne.

Sen är badrum och sovrum rent också. Så det är ”bara” köket, hallen, datornhörnan kvar då.

Dock så är Annie på väg hit för att hjälpa mig med städandet, sen kommer walle senare ikväll och vi ska äta gott och spela WoW tillsammans, ska bli trevligt ju =)

Blir inget Alla Hjärtans Dag mys för mig då Elli smiter på middag med hennes far och hans nya tjej. Fast det är viktigare tycker jag, att kunna knyta bättre kontakt med far och nya plastmor =)

Jag måste måste måste köpa mig en tvättmaskin, jag verkligen måste ha en. Så jävla trött på tvättstugan och nu efter stambytet så blir det ju roligt då jag har sjukt mycket smutsig tvätt. *surar*

terroriserar min grannar med Goa/Psy på väldigt hög volym, men det är väl inte värre än att ha borrande och shit. Byggarna är kvar i dom andra lägenheterna så.

Ska bli trevligt idag =) Nu ska jag fortsätta med orgien utav skräp skräp skräp..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.