Dec 032010
 

Har precis börjat lyssna på The Alchemyst: The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel, jag har insett att det är hemskt trevligt att ha något intressant att lyssna på när jag är på väg till/från jobbet och när jag är på kontoret. Det är inte svårt för mig att pausa om detta behövs när någon vill prata med mig. Och jag kan jobba utan problem genom att lyssna på boken samtidigt som jag läser saker på datorskärmen osv. Boken i sig verkar rätt bra, lite udda men intressant.

Igår så åkte jag hem till Angelica och Lowe för att socialisera mig lite, jag hade med mig hennes soffben och hon mutade mig med en supergod hallon/blåbärspaj. Väldigt god verkligen, hade kunnat äta upp hela om jag fått. ^^ Och sen bjöd dom på mycket god mat i form av kött med en liten skvätt potatis. Mmmm kött… <3 Vi satt och pratade lite om blandade saker och sen runt 19:50 så började jag att tänka på refrängen då jag hade en inbokad date med Tom. Så jag åkte till Liljeholmen, tog tvärbanan som gick 20:20, kom fram till Årsta 20:24. Och så sprang jag… Jag sprang, frivilligt till pendeltåget då jag hade fått för mig att det bara vara 30-minuterstrafik. Jag inser att jag inte kommer hinna med tåget när det kom in till perrongen innan jag ens kommit fram till dörrarna innan spärrarna, så jag gav upp och tog det lugnt. Läste på skyltarna och insåg att det var fortfarande 15-minuterstrafik så då var det ju ingen fara. Traskade iväg på perrongen och ställde mig längst bort för att vänta på tåget. Den kom inom kort och jag fick kliva på.

Det var en så fruktansvärt snygg tjej som satt mitt emot mig, hon var så där jobbigt snygg. Precis rent visuellt en perfekt träff vad jag tycker om hos en tjej. Det gjorde mig glad och jag spenderade ca 20 minuter med att titta på henne innan jag var tvungen att kliva av.

När jag väl var hemma så väntade jag på Tom, och så kom han inom ett par minuter. Vi gick till bilen för att köra till City och hämta upp hans kongas. Vi snurrade runt på söder en stund för att hitta någon form av parkering och sen blev det att gå och hämta hans slagskinnskrukor. Jag körde hem honom sen för att dumpa dom i lägenheten och sen fick han skjuts till sin flickvän i Jordbro.

Jag satte mig i soffan och fortsatte med att stirra på Ugly Americans.. Den serien är så trasig att jag fan gråter, helt underbar verkligen <3

Vaknade imorse med huvudvärk, men det gick över så fort jag började att röra på mig. Det är ju Fredag liksom ^^

Oh vi hade snöstorm för en stund sedan, det var snö överallt. Det avslutades med att solen störde stormen med sina varma strålar och smekte sönder stormen. Nu har solen dock försvunnit och vädret är grått och ledsamt. Antingen skall det vara soligt eller snöigt, eller mörkt. ^^

Helgen skall spenderas i lugn och ro, kanske funderar på att fixa håret också. Det blir en awesome färg! Kanske skall ragga över Lynn på film, mat, kaffe och tvinga henne att färga mitt hår. Det börjar bli rätt långt nu så det är mestadels omständligt att göra allt själv. Får höra med fröken om hon vill kramas någondag framöver.

3 timmar kvar innan jag kan åka hem, snart skall jag hem till lugnet och friden av slöhet.

Och shit, jag är fan snart 28. Det känns lite skumt, hur länge får man känna sig ung innan man känner sig gammal? Är det beroende på vem man umgås med eller är det mer en global känsla oavsett socialt umgänge? Jag kommer inte känna mig särskilt gammal även om jag är 30 eller 35.. Men 40 så börjar man låta gammal, dock varför är man gammal för. Man har ju liksom 40-60 år kvar av sitt liv.

Jag måste träna på min roll som en äcklig gammal gubbe, jag kommer att bli så awesome <3

  2 Responses to “Ljudböcker, en stillsam fantasivärld på kontoret”

  1. Jag har nästan lyssnar klart på Stephen Fry nu. Jag lyssnar inte mer än typ 20 minuter om dan.

  2. 28 bah. Det har jag varit i ett halvår. :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.