Jan 102011
 

Jag sitter på kontoret äntligen, jag är så trött på att vara sjuk och låta det gå ut över mitt arbete. Speciellt för att jag blir av med massor av pengar samtidigt. >_<

Jag hade lyckats med konstverket att tappat bort lappjäveln för Sjukhusbesöket nu på Onsdag så jag ringde dom idag och fick reda på allt som skall göras den 12:e. Det blir mycket med blodprover, prata med narkosknarkarna och diverse psykopater med licens att söva tjockisar. Och så skall jag försöka träffa Lynn samtidigt, får hoppas på att hon är hemma och inte är allt för sjuk. =)

Jag har fortfarande en envis hosta som kommer fram när jag rör på mig allt för mycket, typ att gå till tåget tidigt på morgonen får mig att hosta sönder mig själv. Det måste vara en syn att sitta på tåget och se en stor tjockis med rosa hår som hostar sönder sig själv. Men efter ett tag så lugnar det ner sig och jag kan andas som en vettig människa. =)

Jag har fortfarande ont i ryggen, jag kanske skulle ha nappat på massageerbjudandet av Lovisa när jag var hemma hos Walle i lördags. Den kvällen var för övrigt en mycket trevlig kväll, god mat, trevligt sällskap och roliga kortspel. Även om det var lite omständligt att ta sig dit med en hysterisk argsint hosta och ryggvärk som fick mig att mestadels studsa runt i bilen för att försöka hitta en någorlunda trevlig position. Vilket är rätt jobbigt just nu märker jag, hittar typ ingen vettig vinkel att sitta i för att slippa ryggvärken. Synd om mig!

Har talat med Walle ang att eventuellt flytta in med honom den dagen Roger hittar eget, det är något att se fram emot om jag inte hittar en annan lägenhet. Jordbro är lite tråkigt och jag vill bo nära en tunnelbananen >_<

Vädret är vackert idag, solen skiner över den töande snön här i Alvik

  One Response to “Hosta med en släng av ryggvärk”

  1. Lycka till på SöS, jag hoppas du blir kvitt hostan. Så jävla jobbigt att vara sjuk.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.