Jan 182011
 

Igår var det helt panikartat över hur nervös jag var inför operationen imorgon bitti. Fast inte över själva operationen i sig, utan det handlade om jag hade gått ner tillräckligt mycket eller inte. Jag vägde 183.7kg förra onsdagen och var tvungen att gå ner till 179kg, det är 4.7kg att gå ner på lite drygt 6 dagar typ och det gjorde mig väldigt orolig.

Men igår så åkte jag hem till Walle eftersom han har en våg som klarar upp till 181kg och jag visste att om den säger Error så är jag fortfarande allt för fet, och om jag väger under 181kg så hade den berättat allt för mig. Kort och gott så ställde jag mig på vågen i bara mina vackra gröna armékallingar och den vackert berättade för mig att “Du väger 179.7kg”.. En stor fettfylld sten föll från mitt överviktiga hjärta, för att 0.7kg borde jag kunna göra av med genom ett redigt toabesök tycker jag. Får se hur det ser ut idag när jag åker hem till Walle igen, jag kanske har passerat 179kg eller inte.

Planen är att vi skall mötas upp, och sen hämta Martin för att åka till Norrtälje. Och så skall vi leka lite hemma hos Martin tills det börjar bli för sent för Walle, för då kör han mig till Lynn och Dennis så att jag kan våldta deras soffa och kanske låna en fot eller två av Lynn och visa henne hur manliga mina händer är.

Jag sitter här på kontoret och tittar ut genom fönstret, jag möts då av detta

IMAG0005
Och detta fick mig att uppskatta kontorsarbete hemskt mycket, även om jag har tokmycket att göra just nu innan jag skall iväg i ett par veckor beroende på hur jag läker.

Typ.. så här mycket

IMAG0006

Så det är lite synd om mig tycker jag, det är ju massor massor att göra innan jag flyr kontoret och det är lite panikartat för dom här då dom inte riktigt vet vad fan dom skall göra om något går åt helvete. Men dom var “snälla” och gav mig en iPhone 4 som arbetstelefon så att dom kan nå mig när jag ligger på sjukhuset och läker och nätverket dör på kontoret =) Skall bara få igång den först med vårat nya abonnemang från Telia. Och.. jag har iTunes installerat på datorn nu, det känns smutsigt. =(

Så, jag flyr nu. Om det sker några komplikationer imorgon och läkaren misstar mitt hjärta för min magsäck så vill jag bara tacka för alla mina vänner jag har i mitt liv och min söta lilla mor med krulligt hår =) Älskar er ^^

Annars lär jag komma tillbaka och typ gnälla över hur lite jag kan äta och sådant. Nu mot en intressant framtid av att vara liten och smal!

  One Response to “Nervositet”

  1. Nippe du är helt underbar. Stor som liten! Massa kärlek!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.