Jan 222011
 

Jag fick skjuts av Walther i Tisdags till Norrtälje, vi åkte hem till Martin ett par minuter för att leka lite med Brutus och Jossan. Blev lite samtal om diverse ämnen innan vi begav oss av mot Norrtälje City för att bli avlämnad hemma hos Lynn och Dennis.

Där så satt vi och samtalade i ett par timmar och då tar Dennis den jäveln fram en tallrik med Rostbiff, rökt Fläskfilé, torkat Beef Jerky, ost och annat smått och gott för att äta på det så där på kvällen. Medans jag lider vid sidan av för att jag inte kan äta något, jag småhatade honom. >_< Värsta var väl att när jag väl klivit upp, slitit Lynn i örat och dragit med mig henne till sjukan där jag fick lämna av lite blod och sen för att väga mig som jag inser att jag väger 178.2kg, jag hade alltså 0.8kg buffert att äta för om jag visste om hur mycket jag vägde. Då hade jag kunnat tagit en bit kött så där dagen innan och liksom.. Njutit av det. Men neeeeej -_-

Lynn fick snällt gå hem och jag blev inlagd i ett rum, där så väntade jag på information och vad som skulle ske framöver. Dom stack mig snäll i armen och händerna 6 gånger innan dom fick en nål att sitta i en blodådra som var fungerandes. Sedan 11:30 så blev jag ivägrullad mot operationen och där så stack dom mig 4 ggr till just for the lulz.

Blir inrullad i rummet och där möts jag av jättesnälla sköterskor som berättar vad som sker och vad dom gör, dom tycker det är lite lustigt dock att jag har 56 i puls och typ jättebra blodtryck. Vi samtalade lite medans dom band fast mig i bordet som dom skulle senare tilta för att opereras på ordentligt. Och då får jag en mask som dom typ säger att det kommer vara obehagligt att andas i eftersom den kommer att pusha in extra syre i lungorna. Vilket den inte gjorde, utan skitmasken har fått ett epilepsianfall och typ blåste/sög luft helt okoordinerat så att jag fick småpanik. Sen vaknade jag snyggt på uppvaket där jag var lagom förvirrad och typ petade på min mage för att se om jag var opererad eller inte. Uppenbarligen var jag det.

Det var nu jag mådde illa så jag reser mig upp och typ kontrolltestar mig hur jag mår, frågar dom om jag är på smärtstillande och dom mumlar något. Vilket jag ber dom att sluta ge mig eftersom jag mår illa av det. 2 timmar senare så är allt frid och fröjd men jag får inte gå eftersom jag måste kissa. Men jag tycker inte det verkar någon bra idé eftersom jag inte är kissnödig. Så under tiden jag väntade på att kunna kissa så hjälpte sköterskan mig med att sätta i alla mina piercingar i brist på annat att göra, och sen ringde jag min kära mor eftersom det är det enda nummer jag kan i huvudet. Det blev ett litet fyllesamtal då min röst inte riktigt bar ordentligt, men jag fick fram det jag ville. Jag levde :P.

Ett OTAL jävla timmar senare så gick jag och kissade och då blev jag utsläppt äntligen. Dom rullade in mig i ett rum med gamlingar och då klev jag upp, drack lite vatten och började att titta på TV eftersom jag sover så jävla dåligt om nätterna på sjukhus. Satt väl uppe till 3-4 på morgonen innan jag väl gick och la mig och utöver TV så satt jag och fipplade på mobilen för att uppdatera lite vänner och nära om att jag inte hade lämnat dom ensamna utan att jag fortfarande var kvar för att jävlas med dom.

Dag två så vaknade jag runt 6, drack 700ml vatten totalt under hela dagen. Fick besök av Purre, Martin, Jossan och Brutus och sen låg jag mest och hade tråkigt. Försökte röra på mig och bara.. vara i guess. Inget direkt extravagant så att säga.

Dag tre, Fredag så somnade jag igen runt 4, upp vid 6 och fick äntligen äta frukost! YOGHURT FUCK YEAH. Det var fan det godaste ever verkligen. Jag fick sedan träffa dietisten och min läkare och så fick jag lite papper och bla bla. Gick till Apoteket och spenderade ca 1000kr på knark som jag skall knarka ett tag framöver. Yay me. >_< Traskade iväg till Lynn och Dennis för att hänga med dom tills Walle kom upp till Norrtälje för. Och då blev jag bjuden på en mikroskopisk portition av geggig pytt i panna som jag mestadels sög på och typ tuggade sönder i molekyler. Fett gott!

Walle och Lovisa kom vackert runt 16:00-tiden och så åkte vi till Mor, här blev dom dränkta av hundar och trevligt sällskap. Äventyret började dock när Walle skulle åka hem, för då hade hans bil bestämt sig för att ge upp världen och att inte fungera längre. Så efter mycket om och men så körde mor dom till stationen så att dom kunde ta en sen buss till Bålsta för att hoppa på Pendeltåget mot city. Jag hoppas verkligen att allt gick bra för dom, jag väntar ihärdigt på ett sms från kära Walle så att jag vet att dom klarade sig. =)

Nu sitter jag här hos mor och funderar på att dricka lite yoghurt igen, jag har fått många lyckoönskningar från många nära och kära i mitt liv och det har värmt verkligen mycket.

Funderar lite på om jag skall göra som C-o-r-E sa till mig på IRC, att jag skall ta en bild på mig varje dag under en längre tid för att göra någon form av slideshow som visar hur jag förändras genom dagarna under kanske… säg 1-2 år? Frågan är om jag skulle orka med det ^^ Det skulle jag ju ha tänkt på när jag vägde 210kg, fast det har jag ju bilder på redan. Kanske skall satsa på att ta en bild nu när jag väger ca 178kg. Och sen kanske en bild var 10:e Kilo eller något. Sooo many ideas :P

Läkningen av magen verkar gå i rätt riktning, jag har väldigt liten värk i magen och jag kan röra på mig utan problem. Även om det förvärras lite när jag puttar runt på en bil märkte jag. Kanske inte skall anstränga mig allt för mycket ^^ Detta skall bli en intressant resa iallafall och det är något jag ser fram emot.

Och det verkar som att jag lägger av helt med rökningen, får se hur det blir att röka när jag väl hamnar i en situation där jag dricker alkohol i framtiden. Men som det är just nu så känner jag ingen lust till tobak nu när jag äntligen kan äta igen. Apropå det så var det just en yoghurt jag var ute efter, jag har i alla fall skrivit ner mina tankar och sådant nu innan jag glömmer bort allt. Så tack för allt stöd medans jag låg inne, det värmde!

Och Ulla, jag tänker på dig innerligt. Du är en god vän =)

  One Response to “Punkterad muskelvärk”

  1. Jag är oändligt glad att allt gick bra och att du mår bra!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.