Jan 242011
 

Nu har jag varit hemma hos Mor i ett par dagar och magen mår riktigt bra, jag lever på yoghurt och varma koppen just nu. Jag saknar att få äta lite fast föda men nu på onsdag så kan jag börja äta lite puré iallafall. Så jag och mor har planerat in potatismos och mosade köttbullar, det är något jag verkligen ser fram emot nu <3

Walle var här igår och försökte få liv i sin bil, men den verkar fortfarande död. Får se om han hör av sig idag och se vad som blir av med hela denna historia.

Fredag så har jag inplanerad minnesstund för Farfar som skall begravas, till helgen är det födelsedagskalas hos Walle som jag hoppas att jag orkar gå till.

Jag vill rycka bort agrafferna också. Mest för att dom kliar och att dom håriga vita monsterna hoppar på dom hela tiden >_<

Nej nu skall jag försöka få i mig lite Varma Koppen – Kyckling. Jag har typ lyckats sluta småjobba lite nu också, är fett paranoid över att dom förstör allt medans jag är borta. Jag tar nog mitt jobb lite på för stort allvar antar jag -_-

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.