Jan 262011
 

Igår så körde jag och Morsan lite ved från carporten till huset, det var skönt att få röra på mig och samtidigt inte jobba sönder mig. Verkar som att magen läker på fint fint.

Efter vårat vedande så åkte vi in mot Enköping för att handla lite, så det blev Willys som skulle stå ut med mig och mor. Vi svassade runt lite i butiken och så köpte jag makrill, tonfisk, fiskbullar och avokado “Detta är ett ord jag verkligen hatar, för jag tänker direkt att jag skall skriva advokado. Ingen aning om varför >_< ”

Vi strosa runt lite där och sen till kassorna för att betala, då står det tre flickor i.. 14-18års åldern där och typ skall betala. En av flickorna tittar då bakåt och ser mig, typ spärrar upp ögonen och vänder sig till sin vän för att viska något. Det är nu jag reagerar och ställer mig redo för att hitta på något, dock så var morsan i vägen så jag kunde inte glida fram och vara äcklig. Så planen var enkel, hon tittade på mig för att se vem hennes polare hade snackat om och då vinkar jag och säger “HEJ!”. Hon typ spricker och klämmer fram ett målbrottsljud som kunde tolkas som ett Hej. Hennes polare ville sjunka igenom golvet för jag sa till morsan “Ja men du vet att hon med brunt hår tittade på mig först, och då var jag så jävla snygg och intressant så hon prompt ville berätta för sin vän. Och då måste jag ju hälsa på dom, jag kan ju inte låta dom vara ifred.”

Dom betalade fort som fan och försvann, sen satt morsan och fnissade halva vägen hem. Jag deklarerar gårdagen som en lyckad dag!

Inatt däremot så har hundarna haft krig mot en mus/råttjävel som envisats med att vara ute och stjäla pappkartong vilket inte fick mig att sova särskilt väl. Men efter mycket om och men så fick jag sömn.

Förresten, fiskbullarna jag åt igår var helt underbara. Väl tillagade och vilken vacker konsistens, maskinerna som hade tillverkat dom har livslång erfarenhet verkligen! Och sen blev det lite småätande sent på kvällen med lite avokado =)

Jag vill testa Magicka, det verkar jättesött men denna dumma bärbara klarar inte direkt av spel. Bara två dagar kvar så skall jag kika på demot och sen fundera på om jag har pengar att eventuellt köpa spelet om det är värt det.

Nu, attackgos med dvärgisbjörnar i soffan

  2 Responses to “Konsten att skrämma småflickor”

  1. All mat är god efter allt flyt……
    Kram på dig och lycka till. Efter ett tag kanske du inte skrämmer småflickorna så lätt :-)

  2. Jag har aldrig gillat fiskbullar, jag tror det är min kryptonit. Fiskpinnar dock, kalas!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.