Jan 292011
 

Igår åkte jag och Mor till Danderyd för att säga farväl av Farfar, det var väldigt fint och jag fick träffa många släktingar också som jag inte fått träffa på flera år. När vi väl åkte därifrån så hade jag, Morsan och Alex en trevlig stund i bilen där vi talade om Pappa och lite sådant och det var väldigt skönt på något sätt. Det är inte ofta jag pratar om pappa men dom få gånger som det händer så blir jag så där lite glad på något vis.

Jag lyckades komma hem till slut till min lilla lägenhet, katterna hälsade mig välkommen och jag satte mig vid datorn. Fipplade runt lite och sen kom Bill och Carro över så vi snackade lite skit. Jag somnade på soffan efter mycket om och men, men jag kunde inte sova ordentligt av någon anledning. Och sen upptäcker jag att SYN också har börjat kissa på saker som ligger på golvet, även om lådan är ren. Denna vecka jag varit borta och att Bill och Burro glömt tömma lådan hela tiden har fått SYN och ACK att börja kissa överallt. Jag som har slitit som ett djur att få dom att bara gå på lådan eller utomhus. Jävla skit liksom, jag kan inte ha dom kvar om dom fortsätter så här. Värsta gången var väl när jag kom till jobbet och sätter mig ner och inser att min datorväska, min skjorta och skor luktade kiss. Hade inte märkt det när jag var ute och gick liksom, utan det kom smygandes när jag kom in i värmen och bara satt still. Numera så typ sniffar jag på allt som jag skall använda och det har gått jättebra sedan somras då dom fick börja vara ute. Men nu är det förstört igen >_<

Jag skall pysa till djurbutiken och köpa sådan där Fy-Spray och typ gå loss på lägenheten och typ börja kasta ut katterna hela tiden igen, även om dom tycker att det är lite kallt och vill in igen så skall jag tvinga dom att vara ute. För om dom inte slutar så måste jag hitta någon som kan ta en av de två, eller båda. Och löser det sig inte så får jag ta bort dom, och jag vill inte det. Jag vill verkligen inte det alls. =(

Min mage är lite knepig också har jag märkt, jag får ingen känsla av att den är full eller mätt eller något sådant. Utan jag äter låååångsamt tills jag tror att jag är full, för om jag äter en bit till så helt plötsligt så stannar allt i hela strupen. Och det är skitäckligt.. Åt en tomat i morse för att jag kände mig lite tom, fick i mig halva och sen tog det bara stopp och hela livet ville skjuta mig. Ingen aning om vad den hittar på just nu, det som har fungerat så bra liksom. Jag antar att det kommer komma till mig vart eftersom, jag har liksom varit opererad i 10 dagar nu så jag skall väl inte klaga direkt. Utöver att mina agraffar ser ut som skit och är jätteröda och geggiga samt en av dom har typ snurrat runt och krypit in i själva såret åt fel håll. Den kommer vara rolig att rycka >_<

Oh, jag köpte ju mig en digitalvåg och en stavmixer. Vågen verkar fungera mycket bra, jag väger ERROR än så länge. Men det var rätt uppenbart då den bara klarar av 150kg, men jag har något att se fram emot. Dock så är jag lite less på stavmixern, för jag testade den igår och mixade till en pebre och den var verkligen guld att använda. Sen dog den 10 min senare och vägrar att fungera igen efter det. Jag har inte testat den idag dock, så jag får se om den orkat komma igång.

Idag skall jag hem till Walle är det tänkt, frågan är om jag skall ta bilen eller åka kommunalt. Bil är bekvämt och trevligt, men det är halt och kallt ute. Plus att det kostar att stå parkerad. Kommunalt tar tid men är också relativt bekvämt. Det är ju en fråga jag måste arbeta lite på innan jag måste gå iväg ^^

Tänkte väl göra lite reklam för min kära mor som börjat blogga, http://blog.isumiskennel.com . Hon blir så glad när hon ser massor av olika nya träffar på sin blog ^^. Och sen letade Timmy, en polare till mig i Texas, lite information och svar för ett framtida projekt inom spelbranschen. Det är en liten quiz som man får klicka och fylla i, har ni tråkigt så kötta igenom den. http://bit.ly/hdBJNl

Nu skall jag spela lite Magicka och äta fiskbullar i lugn takt och sen blir det av för äventyr i Vårberg

  One Response to “Jordfästning och andra händelser”

  1. Wei! Tack så mycket! :D

    Och jag hoppas katterna skärper sig, det är jobbigt som fan när de dummar sig så där.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.