Jan 302011
 

Igår så var det kalas hos Walle, det var mycket trevligt och det var många trevliga människor där. Mycket bra mycket bra =) Insåg dessutom att chips, ostbågar och dylikt snacks inte är svårt alls att äta. Kan vara något att hålla uppsikt över. Jag vågade mig inte riktigt på att dricka alkohol redan, så jag tog det lugnt med juice och vatten =)

Efter lite äventyr under natten så kom jag hem runt 11:00 i morse, jag har inte sovit särskilt vettigt men det var roligt ändå.

Idag har jag spenderat hela dagen med att installera om min speldator med Windows 7, har numera en vettig licens också så allt är bara bra. Dock är det sjukt hur mycket man måste ställa in hit och dit, liksom för att få det så bra som möjligt. Imorgon blir det nog att styra upp den lilla maskinen så att den kan bli min nya server så att jag kan stänga av det stora aset som skriker och kostar massor med el. Och sen när jag väl får tag på en mindre maskin som drar jättelite så att jag kan ersätta min firewall så blir jag ännu gladare. Tänk om man hade gratis el. >_<

Nu funderar jag på att sova lite, bara 10 timmar kvar av backupen som skall återställas. Får nog sova på saken.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.