Feb 202011
 

Igår fick jag den stora äran att hämta Lynn, Mats, Nenne och Lowe från färjeterminalen vid slussen och så körde jag dom till Norrtälje. Släppte av alla på respektive platser och sen åkte jag till Martin och Jossan =)

Dom bjöd på middag och trevligt sällskap och vi stojade och skrattade, blev lite film och bara en bra kväll överlag. Runt 03:00 så fick Martin köra min Volvo in till Norrtälje C med mig i passagerarsätet vilket var lite nojjigt, har inte åkt på den sidan på 1.5 år i min bil så jag trodde jag skulle sitta och fantombromsa hela tiden. Men icke, jag klarade mig gott och Martin körde gott =)

Vi åkte till den vackra Teatern i city där för att plocka upp Lynn, det var helvetiskt kallt ute. -22 och luften ville frysa till is kändes det som >_<

Jag plockade upp Lynn och err.. Dan? Hette han så, Mats storebror i alla fall. Och så körde vi hem honom och sen kidnappade jag Lynn hem till Martin och Jossan. Vi sov så gott till runt 11 och så kom Brutus in i rummet för att leka! Eller Martin ville att Brutus skulle leka typ, och det slutade med att Brutus somnade :P

Sen blev vi bjudna på pannkakor och jag var nöjd, även om Martin försökte lura mig att ha på Créme Fraiche + citron + socker på min pannkaka. Jag litade inte på honom och höll mig till traditionell sylt vilket fungerade ytterst bra ^^

Senare på eftermiddagen så körde jag Lynn till Johanna och sen åkte jag hemåt, när jag närmade mig Haninge så började min bil att låta konstigt och jag hade början till soppatorsk. Yay me, lyckades rulla in på macken och tanka och såg att jag hade dryga litern kvar i tanken. Så det var på fitthåret fan att jag skulle klarat mig. Dock sved det rätt hårt i plånboken med tanke på att jag inte har särskilt mycket pengar och vet att jag kommer få en skitlön nu pga sjukskrivningen.. >_<

Jag lyckades ramla över Jonny där på macken också, hans batteri var dött och han försökte kräma igång det. Så jag fick den stora äran att startkabla honom så att han kunde åka till jobbet, blev ju riktigt bra. ^^

Nu sitter jag hemma, är mätt på lite mat, dricker lite vatten och känner att jag måste duscha och göra mig i ordning för att åka till jobbet imorgon bitti. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte kunna vakna vettigt imorgon, hata mitt liv och vara världens tröttaste. Men det är bara att kliva upp, och styra upp allt som inte fungerar nu efter 4 veckor sjukskrivning, dom har ringt mig ett par gånger när det varit panik och kris som jag fått lösa. Så dom verkar behöva mig vilket gör mig glad =) Jag tycker om att vara behövd

  2 Responses to “Pannkaka!”

  1. @Anna
    Meh, jag vet väl inte!

    Jag höll på att frysa ihjäl och hela världen hatade mig när jag väl klev ur bilen. Jag är rätt glad att han lyckades åka med och att jag kommer ihåg att det satt en karl i bak :P

  2. Mats storebror heter John. Och han är även min storebror. =P Haha, vad fan fick du Dan ifrån? *LoLRoF.*

    Herråååå!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.