Feb 222011
 

Sitter på kontoret och försöker värma mig, hemma är det dökallt och jag gick runt i ca 20 minuter på morgonen idag för att se till att alla element är igång, att alla fönster verkligen är stängda. Allt för att hålla värmen inne, kylan ute. Det är en jävla kontrast att gå ner i vikt och samtidigt ta bort mina stora maskiner som genererat värme. Liksom många bäckar små har gjort det till en stor vårflod.

Funderade på en sak igår och även idag, jag vet inte om det kommer med åldern eller inte men jag har tänkt efter lite och insett att jag liksom växt ifrån polygami lite grann. Tror nog att det mer omständligt att ha flera partners som har flera partners och som har flera partners, det var enklare förut när jag var yngre där man bara levde livet. Men jag längtar efter min 30:årskris som verkar hysteriskt rolig för då kan man hitta på massor med saker och sen skylla på någon kris ^^

Men fortfarande, jag tror nog att det är mer bekvämt att leva i en relation som är monogam än att ens försöka sig på polygami igen, visst om man har ett monogamt förhållande så finns det ju inget som säger att jag och min partner kanske träffar någon kille/tjej som får vara med för att göra kvällen lite mer spännande. Det är bara mänskligt tycker jag, så länge man kan hantera det och lita på varandra.

Hela denna tankebana startades för att jag och Lynn pratade om relationsformer i helgen och hon frågade mig vad jag tyckte och inte tyckte, jag svarade automagiskt det som jag alltid sagt att jag gillar båda relationsformer beroende på partner, men nu när jag faktiskt gett det en vettig tanke så tror jag nog att jag föredrar en relation där man är bara två. Sanning med modifikation dock, för om barn finns i bilden så är dom också en del av relationen så. Familj sörrö

Travis och Keisha är så fina och mysiga, så sjukt bra ungar verkligen. Och Brutus är så rolig och Saga och Nova är vackra.. Jag är så avundsjuk >_<

Nu känns hela inlägget skevt och trasigt, ingen vettig struktur på det alls och varje sektion verkar vara något ensamstående, jag måste nog lära mig att strukturera upp mina tankar på ett mer överskådligt vis. Särskilt när jag vill skriva ner allt för min egna del. ^^

Mina tankebanor har antagligen startats av att jag känner efter lite mer, men jag försöker hålla det på avstånd pga omständigheterna som finns runt omkring, eventuellt osäkerhet och i respekt till andra. Ingen kanske förstår vad jag menar, men jag själv vet precis vad jag menar. Jag vill så gärna, men jag vågar inte ^^

Nu skall jag äta lite mat och fortsätta med arbetet

  One Response to “Synsätt nu och då”

  1. Jag hade en liknande diskussion med en vän igår. Om ålder och mognad och hur man faktiskt förändras vare sig man vill eller ej. Det är lite spännande, även om det är jobbigt. Men det vore ologiskt att tänka på samma sätt när man är 20 som när man är 50 osv.. Vi får se vad som händer eller hur?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.