Feb 232011
 

Det är varmare i lägenheten nu efter jag har startat alla element, men det var fan inte varmt ute idag. Så jag grävde fram min gamla armérock jag fått av morsan, den är så fin och jag är så jävla het i den. Dock såg jag nu när jag tittade på den att en söm i ärmen har gått sönder så jag måste laga den. =(

Sitter här på kontoret och fryser om fingrarna, det är så kallt här =( Funderar på att åka in till City sen för att köpa ett par handskar, jag tappade ju bort mina andra vantar på Wirströms och min julklapp jag skulle få uteblev för att någon “Glömde” bort det. Antar att det var ett utdraget spel bara för att se mig frysa om fingrarna och skratta åt mig eftersom jag väntat på dessa handskar i all evighet! *Host Martyr Host* Nä men det är väl lika bra att köpa ett par sjukt billiga handskar eller något.

Nu kom det en gubbe till kontoret och konstaterade att all värme är avstängd på kontoret så nu fipplade han igång det. Oh the joy.

Har dessutom insett att jag är blir lite svartsjuk utan anledning, kanske måste ta tag i detta så att jag inte blir något grottmongo som springer runt och slår mig för bröstet. -_-

Dumma rock att vara trasig, blev lite ledsen nu faktiskt. Skall snacka med Zwobers morsa som är en sådan där armétant som har sytt saker och ting hela sitt liv, hon kanske kan hjälpa mig.

Hade förresten en sjukt trevlig dag igår med Simon och hans vänner, vi snackade skit i studion och sen gick vi ner till lokala krogen för att ta en öl. Det tog mig en lång stund att dricka en öl, men ack vad gott det var. Jag hängde väl kvar där till 19:20 och sen var det bara att traska hem, behövde ge mig och katterna mat så. Sen spenderades kvällen med lite World of Tanks med vänner :P Jag sov ack så gott, så gott det var ! :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.