Feb 242011
 

Var som sagt ute igår för att hitta ett par svarta billiga handskar men det verkar som att alla i Stockholm har köpt upp allt, det enda jag hittade var bajsbruna tygvantar, slaktade djur i olika färger, spermafärgade dyra vantar, och småbarnsvantar. Och då gick jag och anjaa runt rätt mycket för att hitta något. Visst det kanske inte var särskilt intensivt då vi insåg att vi var döhungriga och hamnade på The Regent Pub på Regeringsgatan och där jobbade Sean så vi fick surra lite med honom. Burgaren var massiv och jättegod, dock inte riktigt så att jag kunde äta den själv så vi delade på en tallrik. Mycket enklare =)

Efter ett tag så kom Lowe över också! Så vi satt där och surrade tills kanske 19:20 och så kände jag att jag måste hem för att äta lite och mata katterna. Jag säger hej då, sätter på mig min fina rock som jag är dösnygg i och så går jag mot centralen. Just då kommer 43:an mot Rudammen och jag kliver på för då kan jag åka till en tunnelbana nära. Så slipper jag gå ett par hundra meter, bara för att det vore skönt. Slutade med att jag helt missade vart fan jag var, åkte till Rudammen och vände där för att kliva av vid Tekniska Högskolan. Visst det var inte så jävla långt men det var omständligt >_<.

Tyckte jag kände igen någon som var på väg ur tunnelbanan och jag kunde förnimma någon hand som försökte vinka till mig, men jag är osäker. Jag hade bråttom till tåget så jag ville inte riktigt stanna upp för att utforska det hela vidare. Lyckades ta 19:49 pendeln hem och så mötte jag upp Petros vid stationen hemma. Vi gick hem till mig, ordnade lite kvällsmat och så snackade vi skit tills 22:15. Så då pös han hem och jag gav upp min vakenhet och la mig i sängen.

Imorse var det -20 igen, mina fingrar har fortfarande inga handskar. Skit skit skit >_<

Idag skall jag ev fika med Lynn, annars skall jag äta paj med anjaa och sen skall jag nog hem.

Och nu skall jag värma lite mat! Och låten här under hittade jag igår, den är så jävla söt!

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.