Feb 252011
 

Igår så träffade jag upp Lynn efter hennes orgie med masonitgravar och dess åldriga benämningar. *Host och harkel* ^^

Vi tog en tur runt i city för att jag fortfarande inte har några jävla handskar som är vettiga, och jag är lite trångsynt vad det gäller handskar för jag vill bara ha ett par enkla svarta handskar. Och så ruttnar jag lite smått på _allt_ annat typ.

Vi traskade runt och ramlade in hos Simon igen, där så surrade vi ett tag för att sedan gå till den lilla krogen för att klämma en öl och bara ha det trevligt. Jag hade jättetrevligt! Sen gick vi kl 19:30 mot Centralstationen och så skildes vi åt varsitt håll. Kom hem någorlunda vettigt och så gick jag och la mig runt 23. Jag var sjukt trött och kände att det skulle vara skönt att få sova lite.

Tydligen så kunde jag inte sova ordentligt, alla ljud störde mig, alla händelser fick mig att rycka till, all form av ljus skrek i mitt ansikte. Jag lyckades somna i omgångar dock men det var helt värdelöst. Och sen vid 01:30 så ringde Petros pga vissa händelser och jag snackade med honom i nästan en timme för att hålla honom sällskap, jag kunde ändå inte sova liksom.

Småsov fram och tillbaka tills jag klev upp runt 06:30 som vanligt och så gick det inte att äta frukost, det ville inte alls stanna kvar i magen =( Det löste sig när jag väl kom till jobbet dock och åt en macka där, så nu är det lugnt =)

Apropå Snel Hest så var det en stor container i Älvsjö som det stod just Snel Hest på, och det fick mig att fnissa helt hysteriskt. Det fick mig på bättre humör och dagen blev lite bättre. Vilket kan behövas för jag tydligen har gjort illa nageln på högertummen, eller det är under nageln som jag tydligen fått in något som slitit upp huden som håller i nageln. Det gör ont och jag snyftar som en liten flicka innerst inne, men eftersom jag är så cool så kan jag inte visa detta för andra. ^^

Nu sitter jag här på kontoret, mätt som en gnu efter en massiv matorgie på savannen. Att en macka kan göra så mycket med mig.. Detta har även fått mig att fundera på hur mycket jag äter ibland, för jag kan äta rätt mycket men jag sprider ut det på en längre stund. För jag kan trycka i mig en matlåda som jag gjorde förut när jag inte var opererad. Dock tar det mig 1.5 timme drygt att äta allt, istället för 5 minuter. Så det kanske är bra, men jag tänker samtidigt att jag kanske äter för mycket. Det är en lite trasig balansgång men jag har massor med tid för att lära mig hur jag skall hantera mig själv och mitt ätande. Det är lite spännande ^^

En annan fråga i livet, hur mycket kan en person förstöra för en annan människa egentligen. Sociopater borde märkas så att vi människor som faktiskt har några emotionella åsikter i livet inte behöver beblanda oss med dom. Blir så less, mest för att folk jag tycker om hamnar i skiten pga detta. Men då kommer farbror nippe! Ack och ve vad jag skall finnas till, på gott och ont.!

Undrar hur många som egentligen förstår vad jag skriver ibland, med tanke på att jag vill skriva av mig men jag vill liksom inte komma ut med för mycket detaljer, personpåhopp, saker och ting som kanske är lite för känsliga just nu för stunden att lägga i klartext osv osv. Jag förstår precis vad jag menar då när jag läser om ett blogginlägg så blir ett kryptiskt inlägg som ett “stödord” för mig så att säga. Jag läser och typ “JAHAAAAA, det där ja!”. Så ni som uppenbarligen faktiskt läser min kära översvämning utav ordbajsande meningar men inte förstår alls vad fan jag skriver behöver inte vara oroliga, jag är rätt konstig och jag vill bara inte dela med mig av allt i livet :P

Som Simon gärna säger: Jag är ju blyg! ^^

  One Response to “Snela hestar i Älvsjö”

  1. Morsan saknar dig iallafall även om du är konstig
    Ser fram emot fredag då jag får krama min stora pojke

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.