Feb 272011
 

Åkte till Norrtälje på fredagsnatten, plockade upp Martin vid Björns Trädgård klockan 01:15 och det var verkligen ett slagsmål om vägen med de lokala taxibilarna. Dom verkar ha en annan typ av körkort jämfört med resten av Svenska befolkningen. Det är fan läskigt >_<

Vi körde till Universitetet för att plocka upp Lynn som varit på Gula Villan och lekt med STARK, och sen bar det av norrut. Vi stannade på donken först för lite fyllekäk, och efter ha beställt två st Mac Fish, en chicken nugget 6 bitars och två läsk så kom vi därifrån med en Mac Feast och Chicken nuggets plus läsken. Vi betalade bara för det också så dom missade nog helt vad fan vi beställde. Så Martin åt pommes, Lynn fick burgaren och jag åt de där kycklingarna. Det blev bra till slut ändå ^^

Körde hem Martin och sen åkte jag och Lynn hem till henne, sen fick jag problem att sova. Så som natten innan så kunde jag inte sova mer än någon timme eller två så jag gav upp och klev upp tidigt som fan på morgonen i brist på något att göra. Slutade med att jag städade och plockade undan för festen som skulle vara på kvällen. Fick liv i fröken med lite svagt kaffe då jag inte hade någon aning om vad för styrka människan dricker, men det löste sig ^^

Vi pös till Systemet för att handla knarket till festen och jag tyckte det var en god idé att köpa Baileys för det lät så gott. Vi åt lite, städade klart och sen kom Benny och vi bondade direkt. Mycket bra ung man det där =) Folk ramlade in sen runt 19-tiden och så började sandlådefesten med Lynns kursare och skämt drogs om allt möjligt, därav masonitgravar då jag inte kom ihåg vad megalitgravarna hette. Så jag blev lite rolig även i deras ögon, aah. Det är så bra när man liksom gör ifrån sig så där bra att folk diggar en, jag hade iofs läst på lite smått om just Arkeologi natten innan i hopp om att förstå något som dom pratar om. Ville ju inte vara helt bakom flötet, vilket jag ändå var. Men det var hemskt roligt =)

Efter ett massivt drickande av Baileys så blev jag allt för kalas för att ens vilja gå ut på krogen, så jag passade på att försöka sova lite medans dom andra var ute och röjde på krogen. Det gick åt helvete då dom inte var borta särskilt länge och det slutade att vi var fem i sängen och alla skrek och skrattade och jag ville bara dö. Alltså det var iofs roligt men jag hade hoppats på en awesome natt där jag sov bort hela livet och inte 1 timme sömn där jag sov oroligt och sen kastades ut i verkligheten helt handlöst. Dom lyckades senare somna när Mats den sköningen väl begav sig och jag insåg att 4 personer i en dubbelsäng blev lite mycket då alla slogs och skrek i sömnen. Nu var det självklart inte så, utan det var bara jag som överdrev och allt var bara elakt och ondskefullt just då. Jag ramlade ur sängen i hopp om att få lite ro på soffan men insåg snabbt att jag inte kunde somna. Så jag städade bort hela festen, diskade all disk, torkade bord, fixade och donade överallt så att det var fint och trevligt och så förberedde jag en kanna kaffe för morgonens bravader när folket väl kvicknat till. Jag försökte sen titta på Bullet Proof Monk och den var så jävla dålig att jag bara ville dö. IGEN >_<

Bytte film till någon hysterisk fransk komedi som jag inte alls var sugen på och så lyckades jag att somna runt 6-tiden. Sen vaknade jag till liv runt 9 och startade kaffebryggaren och så började jag att glo på The Adams Family, det var så många år sedan jag såg den och det passade perfekt på morgonen. Benny vaknade sedan till liv och vi satt där och fnissade åt filmen =)

Sen kom Dennis och skulle flytta ut alla sina saker så mitt städande som jag så vackert sysslat med under nattens ljuva timmar blev som bortkastade och ingen skulle se hur duktig jag hade varit. Men det var väl lika bra antar jag. ^^ Hela förmiddagen spenderades med att försöka få i mig mat, snacka skit med alla andra och sen vid 12:20 så kände jag att jag måste hem. Nu är jag äntligen hemma och jag tror nog att jag kommer sova sönder mig själv ikväll. Och jag hoppas verkligen att jag kan sova, för tre dygn med kanske 1-2 timmar per natt är inte riktigt hållbart i längden. Särskilt nu när jag skall till Trollhättan för att jobba på Torsdag och Fredag. Och sen skall jag till Morsan och mysa med henne Fre-Lör, och då försöka lura över Walle och Lovisa för då får jag skjuts hem också då jag åker med kontorsbilen och min kollega kommer att åka vidare in till Stockholm. Man kan lätt bli strandad där om man inte passar sig, det är ju så fruktansvärt mysigt liksom.

Jag personligen mår bra, har inte så stor lust att känna efter nämvärt men jag vet att jag är helt slut i både kropp och huvud. Det har varit en sjukt bra helg och jag är hemskt nöjd, även om folk gärna väcker mig så att jag blir grinig och en jobbig martyr. Insåg på vägen hem när jag körde bil att jag tjatade fan så mycket om att jag hade städat och ville liksom ha en klapp på huvudet över hur duktig jag var. Hur trasigt är inte det egentligen, jävla attentionwhore man är ibland. ^^ Jag är dock lite smågrinig över att min server fortfarande fittar sig med mitt broadcom-kort och nätverket dör lite titt som tätt, och min uppgradering ville inte lösa problemet heller så nu måste jag försöka titta på ett annant nätverkskort istället för det inbyggda i hopp om att det fungerar bättre. Jävla FreeBSD 8.1 att bråka med mig.

Imorgon blir det jobb, och jag känner mig inte alls pepp på det. Har allt för mycket att göra och styra upp inför Trollhättan och två nyanställda som börjar på Tisdag. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen, det är ju ändå ett bra jobb och jag trivs där. Dock fortfarande bitter över den dåliga lönen med tanke på vad jag jobbar med, men det är bara att jag kämpar för högre pröjs när vi har lönesamtal. Måste nog förbereda ett vackert tal och lite underlag till varför jag skall ha mer i betalt så att jag inte kommer dit och typ “DÄRFÖR ATT!”.

Nu skall jag nog självdö lite på soffan, kanske äta något och sen skall jag nog sova lite.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.