Feb 282011
 

Jag gick och la mig runt 15:00 igår när jag hade kommit hem, jag hoppades på att få sova ostört i många många timmar. Men tydligen så kunde jag bara sova i perioder och när jag väl klev upp runt 20:00 så var jag lika trött som innan. Kändes mer som att jag stirrade in i väggen än att jag faktiskt blundade. Klev upp och började att diska all disk som jag och Bill och Burro lyckats skrapa ihop, och nu när Burro inte bor med oss längre så har både jag och Bill bara tittat på köket och helt ignorerat det i hopp om att katterna skall diska. Det fungerade tydligen inte så jag tog hand om det då, nu är allt diskat hemma och idag skall jag städa undan i köket och trolla fram min spis från skit och misär. Tänkte passa på att tillaga lite käk som jag kan frysa in så att jag har lite lådor igen att kunna värma.

Var uppe tills 23:30 och sen gick jag för att sova igen i hopp om att få en hel natt, det failade och jag fick ut kansk 30-45 minuter total sömn om man lägger ihop alla perioder som jag lyckades vara borta. Men vid 02:30 så klev jag upp för att jag inte pallade att ligga kvar, Carro hade tydligen kommit över för att hänga med Bill så jag la mig i soffan för att umgås lite med dom. Det slutade att vi tog bilen till macken för att handla tobak och sen började vi att titta på film. Jag valde Primer då jag och Benny pratat om den och jag kom fan knappt ihåg den längre, måste varit sjukt länge sedan jag sett den eftersom jag knappt kunde förutse vad som skulle ske i filmen utan det var nästintill att jag såg en ny film. Även om det mesta var bekant när vi tittade på den.

En rätt så trevlig start på morgonen faktiskt, gick sedan till pendeln och där mötte jag Meckafett så vi stod och surrade lite vilket var hemskt trevligt. Hade sällskap hela vägen till Årsta Berg. Och där löstes han av en annan polare som jag inte heller sett på ett tag, så vi åkte tvärbanan till Essingen och så var jag ensam en hållplats till kontoret. Nu sitter jag här, helt ensam. Det är fan ingen på kontoret och jag funderar över om det är en ledig dag eller något som jag missat. Men det är bara att jobba på och styra upp allt. Skulle dock vara lite fånigt om jag var ensam hela dagen ^^

Undrar om jag kan sova något ikväll? Jag förstår inte varför jag har svårt att somna eller att sova, visst jag har väl tankarna på mycket just nu men det är inget jag sliter mig i håret över. Och det är inget som håller mig vaken heller för jag tänker inte på något särskilt så vitt jag minnas när jag inte kan sova. Det är bara att tröttheten är där men sömnen håller sig långt borta från mig.

Nu måste jag fan äta något, är döhungrig. Att börja dagen med en energidryck känns lite kontraproduktivt för att vara ärlig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.