Mar 282011
 

Lyssna på denna innan du börjar att läsa, för detta är det jag lyssnar på nu när jag skriver

 

Satt och läste igenom det jag skrev igår och det är sjukt hur förvirrad jag låter ibland.

Dock så gav det mig lite insikt i saker och ting, och det är nog att ibland så kan minsta lilla sak som egentligen inte påverkar mig nämnvärt mycket få mig att minnas tillbaka på andra händelser. Lite så där när man känner en doft av något och förflyttas tillbaka i tiden till en annan gång där man kände just den där doften. Så fungerar nog mitt psyke och då är det nästan lite så att jag skall bryta ner allt i småbitar, ta hand om det jag brutit ner och sen skall jag smida en ny form där jag utvecklas ifrån.

För jag mår inte dåligt, eller alltså jag mådde väl dåligt igår för att jag hade gjort någon ledsen. Även om det var lite överdrivet så blev jag ändock ledsen, för jag visste jag hade varit korkad och sen kom hela mitt liv tillbaka och jag kom ihåg tonvis med saker jag gjort som varit korkat. Nu var detta rätt harmlöst, vilket jag förstod. Men ändå så var jag så medtagen med allt annat skit jag hade gjort så jag mådde ändå dåligt. Det gick självklart över efter jag funderat klart på det och insett att jag fortfarande är en awesome människa och att folk uppenbarligen tycker om mig eller är för rädda att “göra slut” med mig. Men vad gör det, jag har folk i livet som står ut med mina egenheter och det är väl det bästa med vänskap.

Bill åkte iväg till Carro idag igen, så jag sitter här ensam hemma och känner mig delad, först så känner jag mig övergiven och ensam men sen så känner jag att det är rätt skönt att få vara lite solo, göra vad jag vill och dylikt. Och så slåss jag mellan dessa två känslor, och ingen vinner just nu.

Och där tog jag bort typ sjukt mycket text som jag skrev på där inget fungerade ihop, förstod inte ens vad jag försökte få fram. Det var bara ord som stod uppradade och försökte bilda någon form av kommunikation till min hjärna men ingen ville vara vänner.

Oh lol, en unge tittade på mig idag och typ “Snygg frilla!” Han var säkerligen sarkastisk men jag blev glad ändå, det var ändå en komplimang. ^^

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.