Mar 282011
 

Jag gick över en gräns igår som jag inte visste om, det blev dålig stämning och jag kände mig korkad i slutändan. Mest för att jag har liksom gått över den där gränsen och inte tänkte efter. Jag tänker fan sällan efter, och när jag väl inser att jag varit korkad så kommer jag ihåg tonvis med gånger där jag varit korkad, råkat göra illa folk, sagt korkade saker, gjort korkade saker och annat .. korkat. Alltså det är mänskligt att vara korkad, och vissa gånger så är det småsaker som jag inte alls kan relatera till utan det är personen som kanske är överkänslig. Men när det blir lite.. större saker så förstår jag ju självklart att det är mitt fel och jag vill liksom försöka göra något för att reparera skadan. Det brukar vara enklast genom att hålla käften och inte höras på någon dag. Jag är ändå upptagen med att banna mig själv och vara förbannad för att jag ens tillät mig göra något så dumt.

Jag är rätt fånig när jag tänker efter, men det är väl så jag är antar jag. Jag låg och funderade i sängen i går och kom inte fram till något konkret utöver att “jag inte visste, men jag borde ha tänkt efter” och att det faktiskt försvinner till slut, det var ju ingen som dog denna gång. När jag väl funderat i någon timme och vandrat igenom gamla minnen av saker jag har gjort genom åren så kände jag mig tillfreds och typ somnade gott. Så nu är allt löst och gott, i alla fall med mig själv.

Ibland undrar jag hur mina exflickvänner egentligen har stått ut med mig, jag vet inte hur många gånger jag gjorde illa Eleonore av misstag för att jag var korkad. Värst var väl när jag lyfte upp henne och slängde in henne i taket hemma hos Jonny. Eller typ gjorde illa henne där och här och hit och dit. Jag gör nog mest illa folk tror jag =/ Och när jag väl gör det och jag inser att jag gjort något riktigt korkat så blir jag liksom typ “Men, vad fan, förlåt, alltså, choklad?” för jag är inte van att hantera det. Tror det ligger lite latent från min uppväxt där om jag gjorde något fel så fick jag stryk, iofs fick jag stryk om andra hade gjort fel också. Så jag kanske inte kan skylla på det, men ändå så ligger det där och gnager. Jag vill ju inte vara i vägen eller göra saker mot andra som är jättefel. Alltså, jag är en drygputt när jag väl lägger den sidan till men folk brukar kunna hantera det eftersom dom är vana vid hur jag är, det är bara den där magiska gränsen som jag spräcker likt en störtande fet måsjävel in i någons försvarslösa fönsterruta. Såå.. Förlåt! Jag menar det.

Och HELVETE, det var snö ute. Fan vad less jag blev när jag öppnade ytterdörren och tittade ut, jävla skitväder. Och morsans laptop bråkar, den vägrar ta laddning av någon anledning och jag vet inte vad det kan vara. Laddaren skall tydligen lysa men datorn vägrar att suga åt sig kräm.

Hade fönstret öppet hela natten i sovrummet också, så katterna var skitlyckliga. Dom låg båda däckade i soffan i morse för dom har nog varit ute och sprungit som ett par nötter och förstört Jordbro antagligen. Pallade inte ens kliva upp för att äta frukost med mig, dom jävlarna. :P

Jag frågar mig själv om jag kan “bota” min idioti eller om jag skall bara lära mig att tigga urskuld på ett mer korrekt sätt för att jag faktiskt alltid kommer vara korkad. Det känns nästan lättare att bli bättre på att säga förlåt och släta över det än att försöka ändra på hela mig, jag kan ju faktiskt inte rå för att jag är korkad. Jag bodde ju faktiskt med en chilensk familj tills jag var typ nästan 9 och det kan inte vara särskilt vettigt liksom.

Solen skiner in genom fönstret och mina flätor i håret glittrar vackert, det blir nog en bra dag även idag.

  One Response to “Selektiv minneshantering”

  1. Hej min vän
    Ge dig själv kredit för att du är en människa som bryr dig om andra som är den snällaste som finns och som vill väl. Empati är en gåva och du har den i stora portioner.
    Hittade en annan laddare och som vanligt hade du rätt Laddaren har packat ihop igen
    Älskar dig
    Morsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.