Mar 292011
 

Jag var så sjukt nära på att bara vända mig om i sängen och bädda ner mig under ett täcke och somna om igen imorse, var så sjukt trött av någon anledning och ändå så gick jag och la mig riktigt tidigt.

Oh, jag töjde min Apadravya också. Det är lite i tidigaste laget då det var bara 2 veckor sedan jag gjorde den. Men jag hade en stav hemma och jag kände efter och den gled in utan problem. Behövde inte töja något och nu känns det mycket bättre då kulorna på staven är mycket större än förra staven så det sliter inte så mycket på huden nu också. Så nu gör det inte lika ont längre heller. Win win

Örat verkar läka vettigt också, även om den övre delen läker lite långsamt. Men det läker =)

Är bara så trött idag, och nu bjuder dom på lunch här tydligen. Awesome

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.