Mar 292011
 

Har haft ont i huvudet hela dagen idag, fick två alvedon men dom hjälpte inte alls.

Pös hem kl 15:15 för då var jag klar för dagen, och ville bara hem och typ ta en Naproxen och typ sova. Då var tvärbanan död pga strömavbrött, det gjorde mig inte särskilt mycket för då kan jag gå till Alvik och ta tuben.

När jag väl kommer fram dit så fungerar inte tunnelbanan pga strömavbrott, och det är nu jag inser att jag måste åka ersättningsbuss med 15:00-människorna som vill hem från jobbet. Det var nu jag började att hata mitt liv.

Tar tvärbanan som fortfarande rullar till Essingen, och därifrån så går jag till Gröndal. En ovanligt trevlig promenad över bron där men inte med huvudvärk.  Walle ringde mig och var typ lite nojjig över att något var dåligt, jag förklarade läget och vi fnissade lite. Jag var inte så jävla förbannad som jag fick det att låta på Facebook, det var bara mitt jävla huvud som ville explodera och inget fungerade.

Jag kommer ner till Gröndal och då är tvärbanan igång igen, så precis när jag kommer fram till perrongen så kommer det ett tåg och allt flyter på efter det. Men det är då jag inser att jag är svettig och luktar illa, och jag hatar att lukta illa. Så jag tar av mig kavajen i hopp om att vinden skall slita tag i mina stackars kläder och vädra ut mig och typ få mig att sluta svettas. Detta hjälpte även mot huvudvärken lite så det var bara bra.

Lyckas ta mig till pendeltåget och allt bara fungerade efter det, för nu är jag hemma.

Dock har jag träningsvärk, jag luktar illa, jag är lite trött och mosig efter naproxenen samt fundersam över varför 6 människor stannade och sa till mig att jag hade coolt/snyggt hår. Sista gubben var nog roligast, för han sa “Alltid retar det någon!” Och så log han så där pillemariskt och gjorde tummen upp.

Nu sitter jag här, känner mig lite “stoned” fast utan det roliga. Och jag vill bara sova, farväl grymma värld. Vi ses imorgon!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.