Mar 302011
 

Hade en sådan där “oh awesome” -dag när jag såg mig själv i spegeln efter duschen, it was purely awesome.

Dock blev den sämre idag, för Ack vägrar sluta kissa på saker och ting och det lutar mot att jag måste ta bort henne om jag inte kan placera om henne. Hon försöker inte riktigt gömma det heller som katter skall göra, utan hon har inga problem med att sova i det eller annat. Så jag antar att det står lite trasigt till i hjärnkontoret. Men hon är min lilla bebis, trasig eller inte. Det är fan jobbigt detta =( Sen vill jag ju inte att Syn skall vara ensam heller, och jag vet inte ens om hon mår bra eller inte. Det är ju bara Ack jag sett göra allt detta, så om Syn också gör detta så är hon fett duktig på att göra det i smyg. Jag har försökt så mycket skumt, Piss-off-spray, vitpeppar, feromoner, ställa in maten där hon kissar, låta dom vara ute, kastrerade dom osv osv. Men hon vill verkligen inte sluta =( Suck, skit skit skit.

Måste borsta ur mitt hår också, det är torrt och trasigt. Kanske skall olja in det så som Angelica har tjatat om nu i några månader, det kanske bli finare då.

Fast vädret är mysigt idag, det får vara den där bra händelsen för dagen. För nu har jag massor att göra på kontoret.

  One Response to “Snyggdagar”

  1. Min vackra pojke Längtar efter att få gå på rockfesten och snyta till det vackra folket. Är så stolt över dig. Mange och Ann hälsade till dig Mange blev så glad när han fick höra att du börjat må bättre Han är nog lite sugen på att vi ska komma och hälsa på i sommar
    Kram på dig

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.